Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους

 - Κύριοι, δεν είμαστε παιδάκια και δόξα τον Θεό δεν είμαστε ούτε ψώνια, ούτε δήθεν. Ξέρουμε καλά πως θα χειριστούμε υποθέσεις, ακόμη κι αν απέναντί μας βρίσκονται άνθρωποι οι οποίοι βγάζουν κακία και μίσος σε όσους δεν υποκύπτουν στα θέλω τους.
Δεν τους φοβόμαστε και εύκολα τους αντιμετωπίζουμε.
Επειδή τις τελευταίες μέρες κάποιοι έπεσαν από τα σύννεφα και δεν πίστευαν πως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τραμπούκοι, υπάρχουν οι δήθεν και αυτοί οι οποίοι πουλάνε όχι μόνο τους φίλους τους, αλλά και την ψυχή τους στο διάβολο, για να παριστάνουν τους παράγοντες, θα πρέπει να περάσουμε το μήνυμα.
Εμείς αγαπάμε την οικογένειά μας και σεβόμαστε την οικογένεια των άλλων.
Ξεπέρασαν όμως τα όρια και αυτό μας επιτρέπει να γράψουμε, πως εμείς δεν κάνουμε πίσω, γιατί πίσω είναι το ψέμα και το παραμύθι. Πάμε μπροστά μαζί με την..... αλήθεια και όποιος αντέξει. Φυσικά και συζητάμε με τον οποιονδήποτε, αλλά ποτέ ποια με αυτούς που είναι διπρόσωποι και δεν θέλουν να τσαλακωθούν και δεν θέλουν να μάθει ο κόσμος αλήθειες.
Σήμερα για μια ακόμη φορά θα συζητήσουμε μ΄ έναν άνθρωπο ο οποίος έδειξε πως θέλει να βάλει τέλος σε μια ιστορία με πολλούς κακούς κομπάρσους.
Στο χέρι του είναι ν΄ αποδείξει πως είναι ειλικρινής αυτή την φορά.
Εμείς θα του αποδείξουμε για μια ακόμη φορά, πως δεν είμαστε ούτε ρουφιάνοι, ούτε θέλουμε το κακό των άλλων και ποτέ μα ποτέ δεν τους κατηγορήσαμε σε τρίτους, ενώ αυτό θα μας ήταν πολύ εύκολο.
Σήμερα θα κριθούμε όλοι και θα κριθούμε από τις αποφάσεις μας.
Απείλησαν την οικογένειά μας και αυτό δεν θα περάσει έτσι.
Εμείς θα τους αντιμετωπίσουμε με αλήθειες και πιστέψτε μας θα είναι σκληρές.
Ο καθένας από τους κυρίους, θα πρέπει να φροντίσει και να ζητήσει δημόσια συγνώμη ο ίδιος και όχι "πακέτο".
Ατομική η ευθύνη και όχι συλλογική.
Αυτή την φορά θ΄ αντιμετωπίσουν ωμή την αλήθεια, γιατί πραγματικά τους αξίζει.