Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Γ. Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας παραμένει ένας πλήρως αποτυχημένος πρώην πρωθυπουργός

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Ο κ. Τσίπρας με τις αλλοπρόσαλλες πολιτικές του και την «προοδευτική» του διακυβέρνηση αγκαλιά με τους ΑΝΕΛ και τον κ. Βαρουφάκη μας οδήγησε στο τρίτο, σκληρότερο και αχρείαστο μνημόνιο χρεώνοντας την πατρίδα και τους πολίτες 100 δισ. ευρώ. Αυτά έκανε ως πρωθυπουργός» τονίζει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Σήμερα, μιας και μιλάει για αρνητές της πραγματικότητας, είναι εκείνος που....

εξακολουθεί να κλείνει το μάτι στους αρνητές των εμβολίων αφού δεν αποδοκιμάζει δημόσια τον πρώην υπουργό του που αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα του εμβολίου» προσθέτει.

Σημειώνει επίσης ότι για μια ακόμη φορά ο κ. Τσίπρας αισθάνεται την ανάγκη να επανέλθει μετά από μια κοινοβουλευτική αναμέτρηση με τον πρωθυπουργό. «Ενδεχομένως νιώθει ότι δεν ανταποκρίθηκε επαρκώς στη συζήτηση. Ίσως γιατί όσο ισχυρίζεται με έπαρση ότι είναι ο αυριανός πρωθυπουργός, αρνείται να συνειδητοποιήσει ότι μέχρι οι πολίτες να κληθούν να αποφασίσουν ξανά ο κ. Τσίπρας παραμένει ένας πλήρως αποτυχημένος πρώην πρωθυπουργός» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.