Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Είναι πολλά αυτά που μας κούρασαν, αλλά κάποιοι δεν λένε να καταλάβουν πως είμαστε κι εμείς άνθρωποι και έχουμε οικογένειες. Τα ψέματα τελείωσαν και πλέον ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες τους.
Αυτοδιοικητικοί, πολιτικοί και παράγοντες του αθλητισμού, έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν τις..... επιλογές τους, αλλά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διαδίδουν ψέματα κλπ.

- Ο καθένας μπορεί να μιλάει για τα δικά του υπέρ και κατά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ρίχνει ευθύνες σ΄ εμάς, για θέματα με τα οποία δεν έχουμε ασχοληθεί. Εμείς θα γράφουμε την άποψή μας, για τα όσα έχουν υποσχεθεί οι αυτοδιοικητικοί, οι πολιτικοί και οι παράγοντες του αθλητισμού και κανείς δεν μπορεί να μας το απαγορεύσει. Δεν είναι κακό να θυμίζουμε τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις τους.

- Ανέβασαν πάλι πυρετό κάποιοι για το θέμα της Επιτροπής Μπένου, αφού ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, δεν τους έδωσε περιθώριο να κάνουν παιχνίδια, στο θέμα της ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας. Θέλετε δεν θέλετε, ο Μπένος θα κάνει καλή δουλειά και η Εύβοια δεν θα χάσει από την παρουσία του. Όσο για τον Συριζαίο κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη και τα άλλα παπαγαλάκια, θα τους θυμίσουμε πως ο Τσίπρας είχε ορίσει  σύμβουλό του τον γνωστό Καρανίκα. Τον θυμόσαστε;;;;; Τι σχέση μπορεί να έχει η μία επιλογή με την άλλη;

- Τα ξεχάσατε κυρίες και κύριοι; Εσείς μπορεί, εμείς όχι. Εργολάβοι και προμηθευτές των Δήμων, εξασφάλιζαν και κάτι για τα γνωστά παπαγαλάκια, ώστε να λένε καλά λόγια για δημάρχους και αντιδημάρχους. Ήταν οι μεγάλοι χορηγοί και τα γνωστά παπαγαλάκια κελαϊδούσαν και έλεγαν καλά λογάκια. Κάποιοι πρώην έχουν τον τρόπο και σήμερα, να ταϊζουν αλλά με μία διαφορά. Τώρα πληρώνουν και ενημερώνουν οι εργολάβοι και οι προμηθευτές που έμειναν απ΄ έξω.

- Επειδή εμείς δεν μπερδευτήκαμε σε τέτοιες περιπτώσεις, απλά και μόνο επειδή δεν μας αρέσει να μας σέρνουν από την μύτη, θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας, κάνοντας κριτική στους πρώην και στους νυν. Τα γράφουμε απλά για να μην νομίζουν πως δεν ξέρουμε πως λειτουργεί το σύστημα.

- Στο θέμα της απογραφής, μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Οι δήμοι θα πρέπει να πάνε πόρτα πόρτα και να πείσουν τους πάντες να απογραφούν. Θα πρέπει ο κάθε άνθρωπος που έχει ένα σπίτι, έστω και εξοχικό στην Εύβοια να πεισθεί να απογραφεί εδώ.

- Τα οφέλη για τους δήμους είναι πολλά και πρέπει να τα διεκδικήσουν με κάθε τρόπο. Θα πρέπει και οι πολίτες να καταλάβουν πως για να απαιτούν να έχουν τον δήμο δίπλα τους και να τους φτιάχνει τον δρόμο, να έχουν φωτισμό, νερό, καθαριότητα κλπ. θα πρέπει κάτι να κάνουν κι αυτοί. Ας απογραφούν ΕΔΩ. Ας απογραφούν στους δήμους της Εύβοιας.