Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Η αλήθεια & το παραμύθι...

 - Είπαμε να λέμε ψέματα, αλλά να τα λέμε μόνοι μας και όχι να τα μεταφέρουμε σε ανθρώπους της ενημέρωσης για να τους δημιουργούμε προβλήματα. 
Για να μην θυμώνει ο κ. Ρέτσας και όποιος άλλος θυμώνει εκεί στην ΕΠΣΕ, ας γράψουμε αλήθειες.
- Ο αγαπητός κ. Κώστας Λαγός έγραψε πως η ΕΠΣΕ κάλεσε τους αξιολογημένους διαιτητές σε συγκέντρωση, για να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα γήπεδα με τους μπουκαδόρους και τους τραμπούκους.
Κώστα, δεν κάλεσε τους αξιολογημένους διαιτητές, γιατί αυτοί είναι μόλις τρεις. Είναι ....ο κ. Λάμπρου και ο κ. Χουλιάρας και σε προχωρημένο στάδιο ο κ. Τουλούμης Γιώργος. Φυσικά έχουμε και την κυρία Κοτταρά στην 1η κατηγορία γυναικών.
Βοηθούς αξιολογημένους, άνδρες και γυναίκες έχουμε συνολικά 9.
Συνολικά Κώστα είναι 13.
Αλήθεια γιατί θα καλούσε τους αξιολογημένους διαιτητές; Αυτοί βγάζουν τα περισσότερα παιχνίδια τα Σαββατοκύριακα; 
Όχι Κώστα. Κάλεσε τους διαιτητές που τραβάνε λούκι και μεταξύ αυτών είναι και οι αξιολογημένοι, όταν δεν παίζουν σε Εθνικά πρωταθλήματα.
Κώστα το κλείσαμε αυτό. Κάλεσαν τους έμπειρους διαιτητές και βοηθούς και καλά έκαναν αν και θα έπρεπε να τους καλέσουν όλους, γιατί αυτά που συμβαίνουν θ΄ απομακρύνουν τα νέα παιδιά από την διαιτησία.

- Αγαπητέ Κώστα, έγραψες πως αναβλήθηκε ο αγώνας ΡΟΜΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ Χαλκίδας επειδή δεν υπήρχαν διαιτητές. Όχι Κώστα. Θα εκτεθείς γιατί σου είπανε ψέματα. Άνετα θα μπορούσαν να παίξουν διαιτητές, αφού υπήρχαν, αλλά τυχαία αναβλήθηκε παιχνίδι της ΑΕΚ Χαλκίδας και όχι κάποιας άλλης ομάδας; Θα περιμένουμε να δούμε πότε θα διεξαχθεί αυτός ο αγώνας. Σύντομα Κώστα θα καταλάβεις πολλά.

- Αγαπητέ Κώστα, αλήθεια όταν κάποιος κάνει επίθεση στον κ. Κωνστάντιο, στον κ. Πασχαλίδη, στον κύριο Κασομούλη 3 - 4 φορές, στον κ. Καρρά, στον κ. Ντόβολη, στον κ. Ντούρα, στον κ. Σέρρα, δεν κρίθηκε αναγκαίο να κινηθεί η ΕΠΣΕ νομικά;;;; Μήπως δεν ήξερε τα πρόσωπα; Ας μη γελιόμαστε Κώστα. Το ποδόσφαιρο της Εύβοιας γύρισε πολλά χρόνια πίσω. Είναι τραγικό να μην καλείς τον έναν παράγοντα σε απολογία και να καλείς τον άλλον. Είναι ακόμη πιο τραγικό να λέει ότι λέει ο Χρήστος κι εσύ να καλείς τον Γιάννη σε απολογία!!