Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

...σουτάκια

 - Παναγία μας, βάλε το χέρι σου και βοήθησε λίγο, μήπως και τελικά ο δίκαιος και ο κύριος που μιλάει για νομιμότητα, βρει τον δρόμο του και δεν τον σέρνουν τα γεγονότα στις συνεχείς αναβολές αγώνων. Δεν φταίει κύριε ούτε ο κορονοϊός, ούτε η Εθνική οικονομία, ούτε οι παράγοντες του ποδοσφαίρου.... της Εύβοιας.

- Για ποια αντικατάσταση δελτίων μιλάτε ενώ σε λίγες μέρες μπαίνουμε στον Δεκέμβριο; Αν είχες ακολουθήσει την λογική, δεν θα φτάναμε σε συνεχείς αναβολές των αγώνων πρωταθλήματος, Κυπέλλου, αλλά και στα πρωταθλήματα υποδομών.

- Εδώ γελάνε!!!! Θα πέσουν τα τσιμέντα, που λέει κι ο κ. Βέττας όταν μιλάει για πανηγύρια ανά την Εύβοια, αλλά στην περίπτωσή σας δεν μιλάμε για πανηγύρια-πανηγύρια. Μιλάμε για τα διοικητικά δικά σας πανηγύρια κι όταν βρείτε το κουράγιο, ελάτε να δώσουμε και εξηγήσεις κατά πρόσωπο, αλλά δημόσια.

- Αλήθεια γιατί πρέπει παράγοντες, διαιτητές και προπονητές να συνομιλούν με ανθρώπους που έχουν εχθρό τους την αλήθεια και να μην μιλούν με ανθρώπους που γράφουν την αλήθεια. Για πείτε μας γιατί δεν κλήθηκαν σε απολογία, αυτοί οι οποίοι επιτέθηκαν σε διαιτητές και έκαναν αισχρές δηλώσεις;

- Για πείτε μας με ποιο δικαίωμα δεν καλείτε σε απολογία αυτούς που πιστέψατε πως σας συκοφαντούν και καλέσατε "την πεθερά τους";;;;

- Τα παπαγαλάκια σας προσπαθούν να σας καλύψουν ώστε να μην τσαλακωθεί η εικόνα σας, αλλά να ξέρετε πως πάντα θα έχουμε πληροφόρηση για πολλά θέματα. Αλήθεια, γιατί δεν βγάλατε μια ανακοίνωση για το κάλεσμα και την συνάντηση με κάποιους διαιτητές; Γιατί δεν κλήθηκαν ΟΛΟΙ οι διαιτητές.