Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλες και όλους για τις ευχές για την χθεσινή μέρα. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και θα θέλαμε να ζητήσουμε μια συγνώμη από ανθρώπους στους οποίους  δεν μπορέσαμε να απαντήσουμε στα τηλεφωνήματά τους, αφού όπως λέει κι ο λαός, εύκολα η χαρά γίνεται λύπη ή το "όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος". Τέλος πάντων. Να... έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και να προσέχετε την υγεία σας. Δεν υπάρχει πολυτιμότερο αγαθό.

- Επειδή εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι και ούτε θα χρειαστούμε την βοήθεια κάποιων, θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα, σ΄ αυτούς που για λόγους προσωπικού συμφέροντος, μισούν πραγματικά τον Φάνη Σπανό, την Έλενα Βάκα και τους συνεργάτες τους, αλλά κι αυτούς που πιστεύουν πως "συνεργαζόμενοι με το μίσος" θα αποκομίσουν πολιτικό κέρδος. Κυρίες και κύριοι, είσθε δήθεν, ψεύτες και συκοφάντες. Δεν θέλετε έργα στην Εύβοια. Δεν θέλετε την ανασυγκρότηση της Εύβοιας. Δεν θέλετε έργα στο Δήμο Χαλκιδέων και επειδή αυτά δεν μπορείτε να τα κρύψετε, λέτε πως είχαν ξεκινήσει επί ημερών σας.

- Ψεύτες και ανίκανοι πολιτικά ήσαστε και αυτό έκρινε ο λαός και δεν το λέμε εμείς. Όταν ήσασταν κυβέρνηση, όταν ήσασταν Δημοτική Αρχή δεν κάνατε απολύτως τίποτα. Τότε προεκλογικά δεν ζητήσατε να έχετε 20 χρόνια θητεία για να κάνετε έργο. Στα 5 περίπου χρόνια, δεν κάνατε τίποτα και γι΄ αυτό σας έκρινε όπως σας έκρινε ο λαός.

- Οι σημερινοί κυβερνώντες, οι Δημοτικοί και Περιφερειακοί άρχοντες, θα κριθούν το 2023. Ο Λαός θ΄ αποφασίσει και γι΄ αυτούς, αλλά σίγουρα δεν θα ανοίξει το ντουλάπι, για να βγάλει εσάς από την ναφθαλίνη. Εσάς, αν θελήσετε να δοκιμάσετε πάλι, θα σας δώσει το πολιτικό μήνυμα και θα σας στείλει στο περιθώριο.

- Εμάς δεν μπορείτε να μας κατηγορήσετε. Εμείς κωλοτούμπες δεν κάναμε και δε κρύψαμε την κομματική μας ταυτότητα ποτέ. Εσείς κάνετε συνεχώς κωλοτούμπες.
Εμείς δεν "αρμέγουμε" από τα ταμεία του κράτους, της Περιφέρειας και των Δήμων. Εσείς με κάποιον τρόπο, είσθε πάντα μαζί με αυτούς που μοιράζουν την πίττα και όταν κάποιοι σας πούνε ΟΧΙ, τότε βγάζετε μίσος.

- Η διαφορά μας είναι μεγάλη. Εμείς στηριζόμαστε σε φίλους, γιατί δεν μας ενδιαφέρουν τα πολλά, ενώ εσείς τα θέλετε όλα, γιατί κάποιοι σας είχαν μάθει "στο μπούκωμα" και κάποιοι άλλοι στο να σας δίνουν μια θέση με το αζημίωτο φυσικά.
Όποιος τ΄ αμφισβητεί αυτά, ας βγει να συζητήσουμε δημόσια, όχι με αερολογίες, αλλά με στοιχεία.