Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

...μπαλίτσα σήμερα

 - Για κάποιον λόγο οι αγώνες της Α΄  κατηγορίας του Σαββάτου, είναι λιγότεροι από αυτούς της Κυριακής. Αυτό μάλλον θα πρέπει ν΄ αλλάξει για πολλούς και διάφορους λόγους. Τέλος πάντων.
- Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ θα υποδεχθεί τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ στις 15:00, σ΄ έναν αγώνα ο οποίος και θα είναι καθοριστικός, όχι ιδιαίτερα για την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ η οποία ακόμη και με ήττα θα συνεχίσει να είναι πολύ κοντά στην κορυφή, αλλά για τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ ο οποίος αν δεν κερδίσει, τότε δύσκολα θα βρει επαφή με την κορυφή και αν συμβεί αυτό, τότε στην  ομάδα θ΄ αλλάξουν πολλά. Έχει την σημασία του το ότι ο Μεθενίτης ξέρει καλά την Μακρυκάπα και θα δούμε αν οι ποδοσφαιριστές του Αμαρυνθιακού, μπορέσουν να..... βγάλουν στο γήπεδο αυτό που θα τους ζητήσει.
Διαιτητής ο κ. Στέλιος Φώτης στον οποίο να ευχηθούμε χρόνια πολλά, για την ονομαστική του γιορτή, με βοηθούς τους κυρίους Δάλλα Κωνσταντίνο και Παππά Άγγελο.
Σοβαροί και καλοί οι τρεις διαιτητές και καλά θα κάνουν όλοι, να τους αφήσουν να κάνουν την δουλειά τους.
- ΔΡΟΣΙΑ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ ο άλλος αγώνας σήμερα Σάββατο στις 15:00 και ο προπονητής του ΟΛΥΜΠΟΥ ο κ. Δημήτρης Αντωνόπουλος, θα ξαναβρεθεί και πάλι αντίπαλος με την ΔΡΟΣΙΑ και τον προπονητή της κ. Γιώργο Λάμπρου, αλλά με άλλη ομάδα, αφού την πρώτη φορά με το ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ, το αποτέλεσμα, έφερε την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της ομάδας του Αλιβερίου.
Καθόλου καλές οι άμυνες των δύο ομάδων αφού η ΔΡΟΣΙΑ έχει δεχθεί 17 γκολ και ο ΟΛΥΜΠΟΣ  19.
Επιθετικά η ΔΡΟΣΙΑ είναι καλύτερη αφού με 13 γκολ έχει την 4η καλύτερη είθεση του πρωταθλήματος, ενώ ο ΟΛΥΜΠΟΣ έχει πετύχει μόλις 8 γκολ.
Διαιτητής ο κ. Κασομούλης Γιώργος, με βοηθούς τους κυρίους Ιωάννου Αντώνη και Κελεπούρη Γιάννη.
Δεν αμφισβητεί κανείς την τριάδα των διαιτητών και οι πληροφορίες λένε πως ο προπονητής της ΔΡΟΣΙΑΣ κ. Γιώργος Λάμπρου, παρουσία του προπονητή των φιλοξενούμενων κ. Δημήτρη Αντωνόπουλου θα τους μιλήσει για την ιστορία του Ρεμπέτικου