Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

...η άποψή μας

 - Το 2023 θα έχουμε Εθνικές Εκλογές και ελπίζουμε και ευχόμαστε, να μην έχουμε μέχρι τότε και τον κορονοϊό. Η κυβέρνηση έχει όλο το χρόνο μπροστά της ν΄ αποδείξει σε όλους πως παρά τις αντιξοότητες, μπορεί να προσφέρει στον λαό και να ανεβάσει την Ελλάδα ψηλά, σε όλα τα επίπεδα.
Αυτή η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχει ένα πλεονέκτημα που δεν το είχε καμιά άλλη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Τώρα ο λαός έζησε και είδε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Κατάλαβε τι θα πει να σε .....κυβερνά η "πρώτη φορά αριστερά".
Αυτός ο λαός δεν θέλει με τίποτα να ξαναζήσει μια τέτοια κυβέρνηση.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η ΝΔ διατηρεί σταθερά μια μεγάλη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις δημοσκοπήσεις.
Θα έρθει η ώρα της κάλπης και θα διαπιστώσουμε όλοι, πως ο λαός τώρα ξέρει.
Η κυβέρνηση κάνει πολλά βήματα μπροστά και αυτοί που αντιδρούν, είναι αυτοί οι οποίοι είχαν μάθει στο βόλεμα το κομματικό, το συνδικαλιστικό και στα διάφορα κόλπα για να περνούν αυτοί καλά.
Το ΚΙΝΑΛ προσπαθεί να ανασυνταχθεί και μακάρι να μην οδηγηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΙΝΑΛ σίγουρα μπορεί να έχει ρόλο στα επόμενα χρόνια, αρκεί να διατηρήσει την αυτονομία του και να ξεκαθαρίσει πως δεν θα συνεργασθεί με μπαχαλάκηδες.
Αυτό θα φανεί στις εσωκομματικές του εκλογές, στις οποίες ο Γιωργάκης ανέλαβε να διαλύσει το κόμμα και να το οδηγήσει ως συνιστώσα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, αυτή είναι η δική μας άποψη, αλλά και η άποψη των πολλών και την βρίσκουμε και στις δημοσκοπήσεις.