Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δυστυχώς ο κορονοϊός θερίζει σε όλον τον κόσμο και φυσικά και στην Ελλάδα. Δεν θέλουμε να βάλουμε μυαλό και πλέον ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες τους.
Όταν σου λένε πως κινδυνεύεις να πεθάνεις και πως βάζεις σε κίνδυνο και την ζωή άλλων και δεν το καταλαβαίνεις, δεν σου φταίει κανείς. Ο Θεός να σε προστατέψει, αλλά μάλλον ούτε σ΄ αυτόν πιστεύεις.
Η κυβέρνηση πρέπει να το πάρει απόφαση. Ούτε τεστ, ούτε ανέκδοτα. Εμβόλιο και μόνο εμβόλιο.
Χωρίς αυτό να μην μπορεί κανείς να είναι  μέσα σε δημόσια υπηρεσία, κανείς να μην απολαμβάνει δωρεάν νοσηλεία, κανείς να μην παίρνει την θέση κάποιου ....άλλου στις ΜΕΘ και φυσικά κανείς να μην παίρνει ούτε ευρώ από το δημόσιο.

- Ο κορονοϊός είναι μια κινούμενη βόμβα και δεν μπορεί κανείς μα κανείς να τον αγνοεί. Πολλοί είναι αυτοί οι ψεκασμένοι, οι οποίοι θέλουν να πάμε σε γενικό λουκέτο, για να κάθονται και να τους πληρώνει το κράτος. Κύριε Μητσοτάκη, φτάνει πιά. Κανένα λουκέτο. Όποιος κάνει τα εμβόλια να έχει πρόσβαση παντού. Όποιος δεν τα κάνει, να μείνει στο σπίτι του. 

- Δεν θα παρεξηγήσουμε κανέναν και δεν θα θυμώσουμε με κανέναν, επειδή θέλουν να ακολουθήσουν την συμβουλή κάποιων. Εμείς, ξέρετε όλοι ποιους στηρίξαμε στις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές και δεν το κρατήσαμε μυστικό. Εμείς ξέρουμε ποιοι ήταν απέναντι και σήμερα είναι "κολλητοί".

- Δεν θα γράψουμε περισσότερα, γιατί αν έχουμε αντιδράσεις δεν θα μπορούμε να τις δημοσιεύσουμε. Θα επανέλθουμε όμως μετά το μεσημέρι, όταν και θα επιστρέψουμε στην βάση μας.

- Πέρασαν τα χρόνια από τότε που κάναμε την πρώτη ανάρτηση στο apopsignomi. Κι όμως δεν αλλάξαμε γραμμή, δεν αλλάξαμε και δεν ανταλλάξαμε με τίποτα και για κανέναν, το δικαίωμα να έχουμε την δική μας γνώμη και άποψη.