Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

"Μάχες" σον κεντρικό όμιλο της Β΄ Κατηγορίας

 - Σ΄ αυτόν τον όμιλο 5- 6 ομάδες είναι κοντά στην κορυφή και ελπίζουν πως αν δεν χάσουν σήμερα, θα συνεχίσουν να ελπίζουν.
- Τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ θα υποδεχθούν την ΠΑΡΑΛΙΑ και φυσιολογικά θα έχουν εύκολο απόγευμα.
- Η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ θα υποδεχθεί την ΑΥΛΙΔΑ. Οι γηπεδούχοι έχουν χάσει ήδη 5 βαθμούς και δεν θα ήθελαν μια νέα απώλεια, ενώ οι φιλοξενούμενοι αν χάσουν δεν θα έχουν πολλές ελπίδες να διεκδικήσουν την κορυφή. Διαιτητής στον αγώνα ο κ. Γιάννης Κηρύκος ο οποίος είμαστε βέβαιοι πως δεν θα αδικήσει καμία ομάδα και ακόμη πιο.... βέβαιο πως δεν τον φοβίζει ο Βούρκος, αφού στο γήπεδο του Βούρκου θα διεξαχθεί ο αγώνας. Βοηθοί του ο κ. Μαρίνος Θ. και ο κ, Καραδήμος Σταύρ.
- Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ θα υποδεχθεί τ΄ ΑΛΑΤΣΑΤΑ και πιστεύουμε πως θα παιχθεί καλό ποδόσφαιρο, μεταξύ δύο καλών ομάδων. Τ΄ ΑΛΑΤΣΑΤΑ είναι πρώτα με 16 βαθμούς και ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 4ος με 10 βαθμούς.
Αν οι γηπεδούχοι κερδίσουν θα παραμείνουν στο κυνήγι τίτλου, ενώ αν κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι θα κρατήσουν την 1η θεση στο βαθμολογικό πίνακα.
Διαιτητής ο κ. Θανάσης Παπακυριάκος ο οποίος θα πάει στην Τριάδα, με τους βοηθούς Τσιφλάκο Προκόπη και Κοντογιαννίδη Γιώργο, για να κάνουν τα λιγότερα λάθη και να μην χρειασθούν ελικόπτερο για να φύγουν από το γήπεδο και για να κλείσουν τα στόματα αυτών που λένε, πως δεν βλέπουν με καλό μάτι τον κ. Σέγκο πρώην συνάδελφό τους και ο οποίος είναι Γενικός Αρχηγός στον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ!!!!