Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

....σουτάκια

 - Μακάρι να έχουμε και νέους διαιτητές ποδοσφαίρου στην Εύβοια και να έχουν τις ευκαιρίες που πρέπει ώστε να μείνουν στο χώρο και να βοηθήσουν το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Το θέμα όμως είναι να μην παραμυθιάζουν τον κόσμο αυτοί που διαδίδουν πως τα παιδιά που θα τελειώσουν σε ένα μήνα την σχολή διαιτησίας θα μπορέσουν αμέσως να ορισθούν σε αγώνες και να καλύψουν τα πολλά κενά. Δεν μπορεί να γίνει αυτό και αν θα γίνει, θα γίνει μετά τον Μάρτιο, όταν θα έχουν τελειώσει και την.... πρακτική τους και θα πάρουν το οκ από την ΕΠΟ.

- Δεν είναι πάντως το θέμα εκεί. Μακάρι ο κ. Καρατζάς και η κυρία Μαργαρίτη, να μπορούν να λειτουργούν κάθε χρόνο μία και δύο σχολές διαιτησίας και να βγάζουν αγόρια και κορίτσια διαιτητές. Δεν θα λύσουν όμως το πρόβλημα, αν δεν αλλάξει κάτι, στην προστασία των διαιτητών, από την διοργανώτρια αρχή. Γιατί το γράφουμε αυτό; Το γράφουμε γιατί κάθε χρόνο θα φεύγουν από τον χώρο διαιτητές οι οποίοι δεν ανέχονται όλα αυτά που συμβαίνουν, διαιτητές οι οποίοι έχουν πάνω απ΄ όλα τις οικογένειές τους και την σωματική τους ακεραιότητα.

- Όποιος αμφισβητεί αυτά που γράφουμε, ας δώσει στην δημοσιότητα, το πόσοι έμειναν στο χώρο από την τελευταία σχολή διαιτησίας. Ας δώσει στην δημοσιότητα τα κωλύματα που έχουν δηλώσει διαιτητές και τότε θα καταλάβει ο κόσμος ποιοι γράφουν αλήθειες και ποιοι προσπαθούν με ψέματα.

- Δεν φταίει οι επιτροπή διαιτησίας και δεν φταίνε και οι διαιτητές. Άλλοι θέλουν να τους σέρνουν από την μύτη, άλλοι τους θέλουν ρουφιάνους, άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι δημιουργούν τα προβλήματα.