Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Σας αρέσει δεν σας αρέσει, κύριοι εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε την αλήθεια και δεν θα μας σταματήσουν οι απειλές και οι συκοφαντίες σας. Όσο κι αν προσπαθείτε να καλύψετε τις γνωστές αδυναμίες σας και τα τραγικά εσκεμμένα λάθη σας, δεν θα τα καταφέρετε. 
Ο μπάρμπα Στέλιος όπως φανατικά σας στήριξε, με τον ίδιο φανατισμό θα αποκαλύπτει την αλήθεια, γιατί είσθε εκτός από αχάριστοι και επικίνδυνοι, αφού δεν σας ενδιαφέρει ο αθλητισμός, αλλά ο εαυτούλης σας.
Όσα ψέματα κι αν λέτε, όσες υποσχέσεις κι αν μοιράζετε σε παράγοντες, οι ομάδες είναι αυτές που.... αποφασίζουν και όταν ξέρουν την αλήθεια, τότε θα σας τιμωρήσουν.
Ο παράγοντας της κάθε ομάδας, θα διαπιστώσει πως μπορεί σήμερα να του ρίχνετε στάχτη στα μάτια, αλλά στο τέλος θα δει και το τυρί και την φάκα.
Φτάσαμε στα Χριστούγεννα και έχουν συμβεί απίστευτα πράγματα.
Για να πάει κάποιος διαιτητής σε κάποιο γήπεδο, πρέπει να έχει μαζί του, στρατιωτικό εξοπλισμό, να έχει από την αρχή καλέσει την αστυνομία, αλλά και το ΕΚΑΒ!!!
Μιλάμε για τραγικές καταστάσεις.
Η ατιμωρησία χτύπησε κόκκινο εδώ και πολύ καιρό.
Λένε για παρατηρητές αγώνων!!! Ποιοι είναι αυτοί και ποιος τους υπολογίζει;
Για να μας πούνε σε ποιους αγώνες έχουμε παρατηρητές;
Για να μας πούνε τι λένε στις εκθέσεις τους;
Κύριοι ας το πάρουν απόφαση. Όταν ένας παράγοντας ή ένας ποδοσφαιριστής ρίχνει μπουνιά ή σφαλιάρα ή πιάνει από τον λαιμό ή βρίζει και απειλεί τον διαιτητή, πρέπει να "τελειώνει" από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Στην Εύβοια όχι μόνο δεν "τον τελειώνουν" αλλά τον "χαϊδεύουν" πάντα.
Για να τελειώνουμε, αν αμφισβητούν αυτά που γράφουμε, ας δώσουν στην δημοσιότητα τα φύλλα αγώνα, για να διαπιστώσουν όλοι, πως οι διαιτητές γράφουν τα πάντα, αλλά οι τιμωρίες είναι για γέλια.
Κύριοι η βία δεν θα σταματήσει, αν δεν σταματήσετε μια και καλή τους τραμπούκους, τους μπουκαδόρους και αυτούς που γενικότερα με την συμπεριφορά τους την προκαλούν.