Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά στην υγεία σας. Φυσικά και ο κορονοϊός κάνει το δικό του πάρτι και οι αρνητές δυστυχώς οδηγούν ανθρώπους στο θάνατο.
Αν το κράτος δεν παρέμβει αποφασιστικά κατά αυτών που οδηγούν τον κόσμο στο να μην κάνει το εμβόλιο, δεν θ΄ αλλάξει κάτι και τα κοιμητήρια "θα έχουν αύξηση... πληθυσμού"!!
Κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης, πρέπει να υπάρξει παρέμβαση τέτοια ώστε να μην πέφτουν στα μαλακά αυτοί οι τύποι.

- Τι τρέχει με την απογραφή; Γιατί πολύς κόσμος δεν έχει παραλάβει τον προσωπικό του αριθμό ώστε να κάνουν ηλεκτρονικά την απογραφή; Μήπως η κάθε Δημοτική αρχή πρέπει να πάει πόρτα πόρτα σε όλους;

- Δεν πρέπει ο κόσμος να ενημερωθεί με κάθε τρόπο και να μάθει πως αν δεν απογραφεί, τότε δεν θα πρέπει να έχει και απαιτήσεις από τον δήμο, αφού με την αποχή ή με την απογραφή του αλλού, μειώνει τα έσοδα του δήμου;

- Επιμένουν με το θέμα του ΔΑΡΙΝΓΚ, αλλά είναι κοτούλες, αφού μιλούν για επιχειρηματία ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, είναι πίσω από την τράπεζα που πήρε  το ακίνητο, αλλά ονόματα δεν λένε. 

- Αλήθεια ξέχασαν το όνομα του επιχειρηματία φίλου τους; Επειδή τα έσπασε μαζί του ο μεγάλος, θέλει να τον εκδικηθεί; Θέλει να εκθέσει την δήμαρχο κ. Βάκα; Μεγάλε ο επιχειρηματίας ήταν κολλητός σας και όχι κολλητός της Βάκα. Η τράπεζα πήρε το ακίνητο σε πλειστηριασμό και όταν συνέβη αυτό ήταν δήμαρχος το δίδυμο Παγώνη /Καθαρσπόρη. Αυτοί τότε έκαναν την πάπια και δεν συμμετείχαν. Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή.

- Καλημέρα