Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Άρχισα να διασκεδάζω με τους αχάριστους, τους ανεύθυνους και τους κωλοτούμπες, με τα όσα διαδίδουν για να καλύψουν την γύμνια τους. Είναι στα χαμένα τους και φυσικά πληρώνουν τις αμαρτίες τους και το ότι ξέχασαν την νομιμότητα και κοιτάζουν, τα καλά και συμφέροντα του εαυτούλη τους.
Πάμε λοιπόν να τους γλεντήσουμε για μια ακόμη φορά, για να τελειώσει το αστείο.
Παράπονα έχει η ΣΚΕΠΑΣΤΗ από την διαιτησία Παπακυριάκου στον αγώνα με την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και την απάντηση την έδωσαν οι αχάριστοι!!!
Την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ την σπρώχνει ...ο Παπακωνσταντίνου και ο Στούπας είπανε!!!!
Βρε αθεόφοβοι λέτε πως στήθηκε ο κ. Παπακυριάκος και μάλιστα από Παπακωνσταντίνου και Στούπα;;;; Τόσο λίγο εκτιμάτε τον κ. Παπακυριάκο;
Σας έχουν καθίσει στο λαιμό οι κύριοι Στούπας και Παπακωνσταντίνου;
Ο κ. Παπακυριάκος είναι διαιτητής και θα έπρεπε να λέτε λιγότερα, γιατί δεν έμειναν και πολλοί, αλλά ας μη γελιόμαστε, αφού κανείς δεν έκρυψε πως είναι φίλος περισσότερο με τον κ. Πίσχινα. Στο κάτω κάτω τι θέλετε να πείτε;
Πήρε ο κ. Παπακωνσταντίνου ή ο κ. Στούπας τον κ. Καρατζά και του είπανε να ορίσει τον κ. Παπακυριάκο στον αγώνα ΣΚΕΠΑΣΤΗ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ;;;
Όχι βρε αχάριστοι και δολοπλόκοι. 
Αυτό είναι φανερό πως καμία πρόσβαση δεν έχουν.
Είναι γνωστό με ποιους συνομιλεί και καλά κάνει ο κ. Καρατζάς ως πρόεδρος επιτροπής διαιτησίας, με ποιους κάνει παρέα κλπ.
Βρείτε λοιπόν το θάρρος να αναλάβετε τις ευθύνες σας και αφήστε τα ψέματα.
Άλλα λέτε στην ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, άλλα στην ΣΚΕΠΑΣΤΗ, άλλο στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, άλλα στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ, άλλα στην ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ, άλλα στον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ, άλλα στα ΛΟΥΚΙΣΙΑ και γενικώς έχετε έναν απίστευτο τρόπο να βάλετε τις ομάδες να μαλώσουν μεταξύ τους!!!
Ο μπάρμπα Στέλιος θα γράφει πάντα την αλήθεια και θα διαπιστώσετε πως δεν θα κάνει κωλοτούμπα, όσα χτυπήματα κι αν δεχθεί.
Την ανάγκη σας δεν την έχει καμία απολύτως ομάδα και θέλω να πιστεύω πως δεν θα βρεθεί διαιτητής ο οποίος θα στηθεί επειδή κάποιος θα του το ζητήσει.
Μία ομάδα θα είναι πρωταθλήτρια και όχι πέντε ή δέκα.
Λοιπόν εκεί στην ΣΚΕΠΑΣΤΗ και όχι μόνο, βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Πουλημένοι δεν είναι οι διαιτητές και ούτε υπάρχει λόγος να είναι.
Τι θα κερδίσουν αν "σπρώξουν" μια ομάδα; Συγνώμη για τον χαρακτηρισμό, αλλά πλέον οι περισσότεροι παίζουν γιατί έχουν ψώνιο, αφού μεγάλωσαν και δεν έχουν ανάγκη "το σπρώξιμο" για ν΄ ανέβουν κατηγορία.
Μην ακούτε λοιπόν τους ανεύθυνους, οι οποίοι θέλουν να σας βάλουν να μαλώνετε μεταξύ σας.
Σε λίγο θα γράψουμε και για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Ο μπάρμπα Στέλιος λέει πιέζει ώστε να τιμωρηθεί ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ!!! Θα πάρουν την απάντηση/