Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

....σουτάκια

 - Πέρασε ένα ακόμη ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο. Πολύς ο πόνος γενικότερα, ας πούμε για τον ΑΡΗ ο οποίος διασύρθηκε στην έδρα του από τα ΓΙΑΝΝΙΝΑ, για την ΑΕΚ που έχασε από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, αλλά και για τον ΠΑΟΚ που έχασε από τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ!!! Φυσικά είχαμε και πόνο στα τοπικά πρωταθλήματα, αφού κάποιοι οι οποίοι θα πήγαιναν τρένο, μάλλον δεν έχουν το απαραίτητο και κατάλληλο καύσιμο ώστε με άνεση και όχι με ....πλάτες άλλων, να κατακτήσουν το πρωτάθλημα..

- Το πορτοκαλί υποβρύχιο, όπως έλεγε ο ντούπου - ντούπου την ομάδα των Λουκισίων "χτύπησε" και την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ η οποία μπορεί να έσωσε στις καθυστερήσεις τα προσχήματα στον αγώνα με τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ, αλλά απλά και εύκολα έχασε χθες στο Λουκίσια με 2 - 0. 

- Δεν είναι υπερβολή να γράψουμε πως στην Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας 7 ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα. Φαβορί μεν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά με την προϋπόθεση πως θα φροντίσουν όλοι να παίζει μπάλα η ομάδα και να κρατήσουν σε απόσταση, αυτούς που θα δημιουργούν προβλήματα.

- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ κέρδισε χθες με 3 - 2 την ΑΤΑΛΑΝΤΗ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και μάλιστα με 0 - 2.  Η ομάδα θα πρέπει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να μην κοιτάζει καθόλου τ΄ αποτελέσματα άλλων ομάδων. Το γράφουμε γιατί υπάρχουν κι αυτοί που παίζουν και στοίχημα.