Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

...φαπούλες

 - Έργα παντού από την Περιφέρεια και τους δήμους, αλλά πλέον έχουμε και τους αρνητές των έργων, ευτυχώς ελάχιστους. Δεν βλέπουν πουθενά έργα και κάποια που δεν μπορούνε να πούνε πως δεν τα βλέπουν, μας λένε πως δεν γίνονται με σωστό τρόπο ή πως δεν έπρεπε να γίνουν, αφού αυτοί δεν τα ψήφισαν ή πως οι εργολάβοι που τα ανέλαβαν δεν είναι "δικοί τους". Αυτοί δεν γίνονται καλά με τίποτα και καλά κάνουν η Περιφέρεια και οι δήμοι και δεν τους... δίνουν σημασία. Θα δώσουν λόγο στους πολίτες και όχι στους αρνητές.

- Τελικά ο κυρ Ανδρέας πρώην του ΟΛΝΕ δεν σταματά "να τραγουδά". ¨Ολα τα βλέπει στραβά κι ανάποδα και περιμένει πως και πως να ξαναγίνει πρωθυπουργός ο Αλέξης, για να πάρει και πάλι μια θεσούλα και να παριστάνει τον πολιτικό παράγοντα. Από κοντά και ο Δημήτρης της Περιφέρειας που ξέχασε πως ήταν κυβερνητικό στέλεχος επί ΣΥΡΙΖΑ και δεν είχε κάνει τίποτα απολύτως. Δοξάστε τους τώρα που κάνουν ο ένας like στα γραφόμενα του άλλου, γιατί την ώρα της κάλπης, δεν πρόκειται να τους ψηφίσει κανένας, όπου κι αν είναι υποψήφιοι.

- Δεν πειράζει κύριοι. Παραμένει  η λακκούβα μπροστά από το 4ο νηπιαγωγείο Βασιλικού και τώρα με την βροχή θα βρείτε δικαιολογία. Μέχρι χθες όμως δεν έβρεχε και δεν φροντίσατε να ρίξετε λίγη άσφαλτο, στην λακκούβα που δημιούργησε προφανώς οι ΔΕΥΑΧ.

- Σε εξέλιξη ο στολισμός στο Δήμο Χαλκιδέων και θέλουμε να πιστεύουμε πως στο Ληλάντιο δεν θα είμαστε η ουρά. Μέχρι στιγμής πάντως δεν βλέπουμε πολλά πράγματα και αυτό μας ανησυχεί. Περιμένουμε....