Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

....σουτάκια

 - Βρε αθεόφοβοι, τι άλλο θα πείτε; Είπατε πως εμείς πιέζουμε ώστε να τιμωρηθεί ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Ουστ ανεύθυνοι και αχάριστοι.
Σας ξέρουν πλέον όλοι καλά και δεν θα γράψουμε πολλά, γιατί είσθε πραγματικά για φτύσιμο.
Εμείς έχουμε το θάρρος να γράφουμε την άποψή μας για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν κρυβόμαστε κάτω από φουστίτσες.
Εμείς γράψαμε πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ βρήκε τον δρόμο του από τότε που ....ανέλαβε η σημερινή διοίκηση.

- Γράψαμε πως ο Παναγιώτης Τοκπασίδης και ο Βασίλης Καρλατήρας με 2 - 3 φίλους τους ακόμη, κράτησαν όρθια την ομάδα, στην εποχή του Εκτελεστικού κλπ. Μας ενόχλησε το άδειασμα που έκαναν στον Τοκπασίδη και δημόσια ζητήσαμε από τον κ. Καρλατήρα να παραιτηθεί, για να μην χρεωθεί αυτά που θα ακολουθούσαν κι επειδή ο Παναγιώτης Τοκπασίδης ήταν κύριος απέναντι στον ίδιο και την ομάδα.

- Εμείς δεν βάλαμε στο γήπεδο τους μπαχαλάκηδες, δεν ορίσαμε διαιτητές στον αγώνα με την ΑΙΔΗΨΟ και φυσικά ήμασταν σίγουροι πως αν δεν "άδειαζαν" τον Τοκπασίδη με τον τρόπο που τον άδειασαν, θα κατακτούσαν το πρωτάθλημα και το κυριότερο, δεν θα συνέβαινε τίποτα απολύτως με τους διαιτητές.

- Βγείτε και πείτε την αλήθεια κύριοι. Εσείς οι αχάριστοι ψάχνετε να βρείτε τρόπους να τιμωρηθεί η Χαλκίδα και όχι εμείς. Εμείς δεν περιμένουμε την τιμωρία καμιάς ομάδας, αφού μέχρι σήμερα, διαιτητές έφαγαν σφαλιάρες, διαιτητές απειλήθηκαν από μπουκαδόρους, τραμπούκοι τους έπιασαν από τον λαιμό και καμιά ομάδα δεν τιμωρήθηκε. Αν γράφουμε ψέματα να μας το πείτε.

- Μέχρι πριν λίγες μέρες λέγατε πως ο Καρλατήρας μας πληρώνει και μας ελέγχει και ώρα λέτε πως θέλουμε την τιμωρία της ομάδας;;; Και πάλι ουστ αχάριστοι. Ο κ. Καρλατήρας ξέρει καλά τι συμβαίνει και επίσης ξέρει καλά αν εμείς θέλουμε την τιμωρία της ομάδας. Εμείς δημόσια γράψαμε πως δεν πρέπει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να επιστρέψει στο παρελθόν και να ξαν΄ ανοίξει τις πόρτες του σ΄ αυτούς που τον κατέστρεψαν.

- Λοιπόν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν τον γουστάρετε για πολλούς λόγους και το ξέρετε καλά. Ήσασταν πάντα της άποψης να διαλυθεί. Το γιατί το ξέρετε καλά κι αν χρειασθεί θα το γράψουμε για να το μάθει ο κόσμος.