Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας, η οποία δεν κινδυνεύει μόνο από τον κορονοϊό, αλλά και από την ηλιθιότητα πολλών. Το χειρότερο όλων είναι το ότι ενώ για τον κορονοϊό βρέθηκε εμβόλιο, για την ηλιθιότητα δεν βρέθηκε ούτε κάποιο υπόθετο!!!! Αλήθεια, υπάρχει ηλιθιότητα στην εποχή μας; Φυσικά και υπάρχει και μάλιστα κυκλοφορεί σε συσκευασία πολλών κιλών και οι ....κυρίες και οι κύριοι που "την κυκλοφορούν" παριστάνουν τους κουτοπόνηρους!!!!

- Αγαπητές κυρίες και αγαπητοί κύριοι, κάντε ότι θέλετε, αλλά μακριά από εμάς. Εμείς ούτε κουτοπόνηροι είμαστε, ούτε τετραέξυπνοι, αλλά ανήκουμε στην κατηγορία των απλών ανθρώπων και κάνουμε την δουλειά μας. Οι παρεμβάσεις αλλού και φυσικά ούτε κουβέντα δεν κάνουμε για το τι θα γράφουμε και τι θα λέμε. Εμείς ξέρουμε αυτό που λέει ο λαός. Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς.

- Πάμε τώρα και στην Περιφέρεια. Γιατί τα παπαγαλάκια και οι γυρολόγοι της πολιτικής, προσπαθούν να πείσουν πως ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός και οι συνεργάτες του, θα έχουν πρόβλημα, επειδή θα είναι και πάλι υποψήφιος ο κ. Γκλέτσος, ο κ. Αναγνωστάκης, η κυρία Μπατζελή  και τα άλλα παιδιά;;;; Μήπως πρέπει να φοβηθεί ο Φάνης την δήλωση του κ. Μαρκόπουλου ο οποίος λέει πως θα είναι υποψήφιος. Αυτά όλα μπορεί να ενοχλούν άλλους, αλλά όχι τον Φάνη. Θα παλέψουν κάποιοι για το αν θα είναι τρίτοι ή τέταρτοι ή πέμπτοι αλλά δεν τους φταίει κανείς.

- Καμιά απάντηση από την αντιπολίτευση στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, γι΄ αυτό θα επαναλάβουμε το ερώτημα. Η κυρία Γκόγκου και ο κ. Κουλοχέρης θα είναι και πάλι υποψήφιοι δήμαρχοι; Αν είναι θα έχουν μαζί τους και τους σημερινούς δημοτικούς συμβούλους; Όποιος απαντήσει στο ερώτημα θα κερδίσει κάτι σημαντικό. Μια βραδιά στο ΤΖΑΜΙ του κυρίου Αυλωνίτη για να διασκεδάσει πραγματικά.

- Τελικά τι έγινε με τις ζωοτροφές που παρέχει δωρεάν η Περιφέρεια στους κτηνοτρόφους της Βόρειας Εύβοιας; Θα μας πούνε τα παπαγαλάκια και καποιοι αγροτοπατέρες πόσοι είναι οι κτηνοτρόφοι και πόσα πρόβατα έχουν ή απλά θα βγάζουν τσιτσάτα και θα κάνουν επαναστατική γυμναστική;;;;;