Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

....φαπούλες

 - Λένε πως η δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα, κάτι θ΄ ανακοινώσει στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και αυτό το κάτι, λένε κάποιοι πως θα είναι πολύ σημαντικό. Εμείς δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι αυτό και γι΄ αυτό θα περιμένουμε με αγωνία να ακούσουμε την δήμαρχο να το λέει...... Ελπίζουμε να μην έχει να κάνει με το γνωστό θέμα του ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ τον οποίο όλοι θέλουν να οργανώσουν. Μέχρι κι ....ο Σύλλογος Προστασίας του Ραδικιού θέλει να μπει σ΄ αυτό το παιχνιδάκι!!!!!!

- Τελικά πότε θα ικανοποιηθούν κάποια παπαγαλάκια που δεν βλέπουν κάτι καλό στον Δήμο Χαλκιδέων; Όταν ξεκινάει ένα έργο ή όταν ολοκληρωθεί, προσπαθούν να το υποβαθμίσουν, γιατί δεν αντέχουν την σύγκριση του χθες, το οποίο υπηρέτησαν με το αζημίωτο, με το σήμερα στο οποίο δεν τους πήραν μόνο την κουτάλα, αλλά και το μέλι!!! Είναι ωραίο να τους βλέπεις να προσπαθούν να μηδενίσουν τα πάντα και να μην τους βγαίνει με τίποτα.

- Πληροφορίες μας λένε πως ο αντιδήμαρχος έργων κύριος Βασίλης Γουρνής θα καλέσει "τα κακιασμένα" στο "
Oίνου Μέλαθρον" στο Μπούρτζι για δείπνο και θα φροντίσει ώστε να περάσουν όμορφα!!! Αντιδήμαρχε είσαι τελικά καλός άνθρωπος, αφού αγαπάς ακόμη και αυτούς που χάθηκαν στην μετάφραση.