Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

.....σφηνάκια

 - Ανεξάρτητοι δήλωσαν 2 περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης του κ. Απόστολου Γκλέτσου και όλα δείχνουν πως όσο περνάει ο καιρός, θα βρεθούν κι άλλοι που θα  δηλώσουν ανεξάρτητοι. Για την Περιφέρεια υπάρχει ένα θολό τοπίο, ως προς τις υποψηφιότητες στις εκλογές του 2023. Πάντως ο μόνος που δεν ανησυχεί είναι ο Φάνης Σπανός, ενώ ο κ. Αναγνωστάκης και η.... κυρία Μπατζελή, δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι, αν θα είναι υποψήφιοι.

- Ανησυχούν κάποιοι και ψάχνουν να βρούνε, γιατί ο κ. Φάνης Σπανός, ο περιφερειάρχης μας, αλλά θα πρέπει να ξέρουν πως ο Φάνης υπηρετεί τους πολίτες και δεν χάνει χρόνο για να απαντά σε αυτούς που βλέπουν όνειρα και βλέπουν να είναι Περιφερειάρχες!!!! Θα μείνουν με τα όνειρα μέχρι την ώρα των εκλογών και μετά θα έρθουν οι εφιάλτες..

- Θα μας τρελάνουν;;;; Λέει ο Μαρκόπουλος πως θα διεκδικήσει την Περιφέρεια ως ανεξάρτητος και θα έχει στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίους απ΄ όλους τους πολιτικούς χώρους. Κύριε Μαρκόπουλε, το ψηφοδέλτιο του Φάνη είναι το μόνο που έχει απ΄ όλους τους πολιτικούς  χώρους.

- Ο Αναγνωστάκης με την σημαία του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να ενώσει σε ένα ψηφοδέλτιο τον εαυτό του, τον κ. Γκλέτσο και την κυρία Μπατζελή!!!!! Αλήθεια, πιστεύει ο κ. Αναγνωστάκης πως θα κερδίσουν εκλογές με τέτοια παντρέματα;;;;;; Ποιος θα είναι άραγε ο επικεφαλής σε περίπτωση που βρεθούν όλοι στο ίδιο ψηφοδέλτιο;;;;