Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Καλησπέρα σας κύριοι.

 - Σεβόμαστε όλους τους διαιτητές, αλλά θα μας επιτρέψουν να γράψουμε την άποψή μας, για το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η ΕΡΕΤΡΙΑ τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ.
Θα περιμένουμε διευκρινήσεις γιατί αυτά που ακούμε δεν κολλάνε μεταξύ τους και δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως έγιναν όπως ακριβώς κυκλοφορούν.
Οι διαιτητές μάλλον δεν θα απαντήσουν, αφού δεν τους το επιτρέπει ο κανονισμός, αλλά κάποιος θα πρέπει να μπει στον κόπο, με ένα δελτίο τύπου να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.
Ακούσαμε πως ο διαιτητής κύριος Γιώργος Κασομούλης, έδωσε επιθετικό φάουλ και.... στην συνέχεια υπέδειξε πέναλτι, αφού αυτό το είπε ο βοηθός κύριος Ιωάννου!!!!!
Αυτό αν συνέβη, λυπούμαστε αλλά είναι τραγικό λάθος, το οποίο φυσικά κόστισε και το πλήρωσε ακριβά ο Ταμυναϊκός.
- Όταν ο διαιτητής βλέπει επιθετικό φάουλ, κανείς δεν μπορεί να του αλλάξει την απόφαση, γιατί το είδε ο ίδιος και το επιθετικό φάουλ δεν μπορεί να μετατραπεί σε πέναλτι.
- Αν ήταν καραμπινάτο το πέναλτι δεν θα γινόταν συζήτηση και όλα αυτό το μου είπε και του είπα, δεν είναι και ότι καλύτερο. Ο κ. Κασομούλης δεν είναι χθεσινός και για φάση μέσα στην περιοχή, δεν θα έλεγε ποτέ δεν είδα ή είδα κάτι άλλο.
Δεν θα γράψουμε κάτι παραπάνω σήμερα και ευχόμαστε να μην κρύψει κανείς την αλήθεια.
Τώρα ότι ήταν να γίνει έγινε, αλλά η απόφαση κόστισε στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ κι επειδή ως απλοί φίλαθλοι, δεν μας αρέσει να έχει κάποιος, άλλες σκέψεις, θα περιμένουμε διευκρινήσεις.