Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Φεύγει ή δεν φεύγει τελικά ο κορονοϊός; Πάντως από την Εύβοια δεν λέει να φύγει αφού πάλι τα κρούσματα είναι κοντά στα 400!!!!! Ο κορονοϊός λοιπόν είναι εδώ και εδώ θα μείνει, γι΄ αυτό όσοι δεν έχουνε εμβολιασθεί, καλό είναι να το κάνουν για να προστατεύσουν την υγεία τους, αλλά και την υγεία των.... δικών τους ανθρώπων.

- Κυρία Αϊδίνη, ως πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ θα πρέπει να είσθε ευχαριστημένη από την επιλογή  της ΟΧΕ. Οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών του χάντμπολ επέλεξαν το Κλειστό της Κανήθου ως έδρα για τους αγώνες τους. Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση.

Η σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος έχει ως εξής:
«Στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου-Χαλκίδας θα πραγματοποιηθούν οι επίσημοι αγώνες της Εθνικής Ανδρών και Γυναικών τον Μάρτιο και τον Απρίλιο.
Συγκεκριμένα η Εθνική Γυναικών θα αντιμετωπίσει τη Λευκορωσία την Τετάρτη 2 Μαρτίου (18:00) και τη Γερμανία την Τετάρτη 20 Απριλίου (18:00) για τα προκριματικά του EURO 2022, ενώ η Εθνική Ανδρών θα υποδεχθεί τη Βοσνία την Τετάρτη 16 Μαρτίου (19:15) για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023.
Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ευχαριστεί θερμά τον Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) και ειδικότερα την Πρόεδρο Ελένη Αϊδίνη για την συνεργασία».

- Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και θα κριθεί γι΄ αυτές. Άλλος θέλει μια καρέκλα εξουσίας και δεν τον ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα και άλλος θέλει να μπορεί να βγάζει το μεροκάματό του για να μπορεί να ζει την οικογένειά του. Ας ανοίξουν κάποιοι τα ματάκια τους κι ας βάλουν το μυαλό τους να λειτουργήσει, γιατί πρέπει να γνωρίζουν, πως καμία εξουσία, δεν μπορεί "να σκοτώσει" την προσπάθεια ανθρώπων οι οποίοι προσπαθούν να επιβιώσουν. 

- Το επόμενο σύντομο διάστημα, οι αναγνώστες του apopsignomi θα μάθουν πολλές λεπτομέρειες για εκείνους οι οποίοι επιδιώκουν, να μας απομονώσουν και να μας τελειώσουν οικονομικά, για να μας έχουν του χεριού τους. Υποσχόμαστε πως όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και δεν έχουμε κανέναν ενδοιασμό  για το θέμα. Μπορεί να ήθελαν να μας ξεγελάσουν και να κερδίσουν χρόνο, αλλά ο χρόνος τελειώνει και θα διαπιστώσουν πως μπορεί να αργήσαμε, αλλά δεν ξεχάσαμε.

- Ανήκουμε στην κατηγορία εκείνων, οι οποίοι δεν σκύβουν το κεφάλι, για να κάνουν κάποιοι την δουλειά τους και να καλύπτουν με τον γνωστό τρόπο, αυτούς που είναι υβριστές και χρησιμοποιούν την λεκτική βία.