Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Έχουν το πακέτο

 - Τελικά υπάρχουν κάποιες ομάδες οι οποίες έχουν βάλει τις βάσεις για μια αξιόλογη πορεία πρωταθλητισμού και μιας φιλοσοφίας που λέει πως παίζει αυτός που κάνει προπονήσεις, ακόμη και "στο σπίτι του", αλλά πάντα με τον προπονητή του!!!!!
Τελικά όταν σε μια ομάδα ο πρόεδρος ξέρει μπάλα και υπήρξε ποδοσφαιριστής και προπονητής και ο προπονητής είναι κύριος και αγαπάει το ποδόσφαιρο με αρχές και με φιλοσοφία .....καθημερινής προπόνησης, η ομάδα τους θα πάει ψηλά, χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες.
Αναφερόμαστε στον ΝΗΛΕΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, ο οποίος μετά την νίκη του και μέσα στον ΔΥΣΤΟ, δείχνει να είναι το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία.
Χθες Δευτέρα και ενώ ο ΝΗΛΕΑΣ δεν είχε προπόνηση, είδαμε στο γήπεδο του Βούρκου στην Χαλκίδα τον πρόεδρο κύριο Κατσινή Σπύρο και τον προπονητή κύριο Μίλτο Καρατζά.
Απίστευτο αλλά αληθινό. Μια μέρα είχανε για να ηρεμήσουν και να πιούνε καφεδάκι με φίλους, αλλά φαίνεται πως τους ηρεμεί το ποδόσφαιρο και έφυγαν από το Νεοχώρι για να έρθουν στην Χαλκίδα για να κάνουν ατομική προπόνηση σε ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν μπορεί να παρακολουθήσει όλες τις προπονήσεις εξ αιτίας της δουλειάς του.
Κύριε Καρατζά σας αξίζουν συγχαρητήρια  και δικαιώθηκε ο πρόεδρος ο οποίος σας επέλεξε, για την θέση του προπονητή.
Να σας ευχηθούμε καλή συνέχεια.