Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

....φαπούλες

 - Εμείς δεν απαγορεύσαμε κανέναν να κάνει τις κινητοποιήσεις, τις πορείες και ότι άλλο αποφασίσει, ενάντια στην κυβέρνηση κλπ. Ο καθένας θα κριθεί από τις πράξεις του και φυσικά από τις αλήθειες ή τα ψέματα που λέει. Είναι άλλο όμως να διεκδικείς τα δικαιώματά σου και να θέλεις να λύσεις προβλήματα και άλλο να κλείνεις δρόμους, να κάνεις καταλήψεις και να θεωρείς πως εσύ είσαι ικανός, εσύ τα ξέρεις όλα και οι άλλοι είναι.... ανίκανοι και βλάκες.

- Το ποιοι είναι οι πολλοί και ποιοι οι λίγοι, εύκολα μπορεί κανείς να το αποδείξει. Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση μετράμε τα κουκιά και βλέπουμε ποιους στηρίζουν οι πολλοί για να κυβερνήσουν την χώρα, ποιους στηρίζουν για να διοικήσουν την Περιφέρεια και ποιους τους Δήμους. Την αποδοχή των πολιτών την μετράς στην κάλπη και όχι στο πεζοδρόμιο ή στο δρόμο και ούτε με το πόσες φορές βγαίνει ο καθένας και κάνει δηλώσεις.

- Όταν θα έρθει η ώρα της κάλπης λοιπόν, θα διαπιστώσουν κάποιοι πως ήταν, είναι και  θα είναι μειοψηφία. Λίγη υπομονή και θα κριθούμε όλοι.