Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Βρεθήκαμε με σχεδόν 400 κρούσματα στην Εύβοια, χθες Τρίτη, αλλά όλοι σφυρίζουν αδιάφορα. Το τι γινόταν στα μαγαζιά και στα γήπεδα το Σαββατοκύριακο δεν μπορούμε να το περιγράψουμε, γιατί καταντά αηδία. Τα θέλουμε λοιπόν και τα παθαίνουμε και γι΄ αυτό κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Κανένα μέτρο δεν υπάρχει πλέον πουθενά και το "καλά να πάθουμε" είναι ....πλέον αυτό που μας ταιριάζει.

- Δεν μας έφταναν όλα τ΄ άλλα χθες, χάσαμε και την τηλεφωνική μας συσκευή και έτσι χάσαμε και την επικοινωνία με όλους. Την υγεία μας να έχουμε και όλα καλά θα πάνε, αφού σήμερα ή το αργότερο αύριο το πρωί, η wind θα μας ενεργοποιήσει την νέα κάρτα με τον ίδιο αριθμό και θα αποκατασταθεί η επικοινωνία μας. Ζητάμε συγνώμη από τους φίλους που προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί μας και δεν τα κατάφεραν, αλλά τι να κάνουμε; Φαίνεται πως η Τρίτη 8 Φεβρουαρίου δεν μας πήγε καλά και ήταν και η μέρα των γενεθλίων μας!!!!!!!Την υγεία μας να έχουμε και όλα θα είναι μια χαρά.

- Όλοι στο πλευρό των εργαζόμενων στην ΛΑΡΚΟ και καλά κάνουν, αλλά οι περισσότεροι είναι υποκριτές και δεν λένε αλήθειες. Ποιος θέλει να βλέπει ανθρώπους στην ανεργία; Ποιος θέλει να βλέπει ανθρώπους να πέφτουν θύματα της πολιτικής που ασκήθηκε για χρόνια στην ΛΑΡΚΟ; Κανένας βέβαια και απλά κανείς μα κανείς δεν έκανε κάτι όταν είχε την ευθύνη και απαιτεί να το κάνουν άλλοι.

- Οι ΣΥΡΙΖΑίοι μαζί με τους Καμμένους, δεν έκαναν τίποτα τα 5 χρόνια που κυβέρνησαν τον τόπο και τώρα ζητάνε από την κυβέρνηση της ΝΔ, να κάνει αυτά που δεν έκαναν αυτοί. Είναι για κλάματα η όλη κατάσταση και σίγουρα οι ΣΥΡΙΖΑίοι για γέλια.

- Η ΛΑΡΚΟ δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι όπως είναι σήμερα και η κυβέρνηση προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατόν για να συνεχίσει να λειτουργεί και οι εργαζόμενοι να έχουν δουλειά. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να επιβάλλει στους νέους ιδιοκτήτες, να πληρώνει όπως πλήρωνε τους εργαζόμενους μέχρι σήμερα η ΛΑΡΚΟ και χρέωνε καθημερινά τους Έλληνες φορολογούμενους.

- Ας συνεχίσουν λοιπόν την επαναστατική τους γυμναστική κάποιοι και ευχόμαστε να μην έρθουν τα χειρότερα και οδηγηθούμε στο οριστικό κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ.