Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

....σουτάκια

 - Από τις 4 πρώτες ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα της Α΄ κατηγορίας οι 3 παίζουν εκτός έδρας και μόνο ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ θα παίξει με την ΔΡΟΣΙΑ στην έδρα του.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΣΚΕΠΑΣΤΗ η οποία είναι στην μέση της βαθμολογίας. Δύσκολη έξοδος για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αλλά η ΣΚΕΠΑΣΤΗ στον τελευταίο αγώνα με τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ έδειξε πως έχει απουσίες και προβλήματα, αλλά όταν.... παίζεις με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, θέλεις να τον κερδίσεις, για να ασχοληθούν όλοι μαζί σου.

- Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ θα πάει στο ΑΥΛΩΝΑΡΙ το οποίο δεν μπόρεσε μέχρι σήμερα να δείξει κάποια δυναμική και με τις εμφανίσεις του, δικαιολογημένα είναι στην επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, έπαιξε την Τετάρτη σε αγώνα Κυπέλλου και δεν ξέρουμε πόσο θα την επηρεάσει η κούραση. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν στην 2η θέση και γιατί όχι να πάνε και πάλι στην πρώτη, αν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στραβοπατήσει.

- Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Ερέτριας θα πάει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΟΛΥΜΠΟ Γυμνού και σε καμία περίπτωση δεν θα θελήσει να έχει μία ακόμη ισοπαλία ή μια ήττα. Ο ΟΛΥΜΠΟΣ καίγεται για βαθμούς και με ήττα θα αρχισει να βλέπει τον εφιάλτη του υποβιβασμού περισσότερο κοντά του.

- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ θα υποδεχθεί την ΔΡΟΣΙΑ και με νίκη θα παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρώτης θέσης, ενώ η ΔΡΟΣΙΑ θα παίξει χωρίς κανένα άγχος, αφού κατά την άποψή μας, δεν θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό, ακόμη κι αν υποβιβαστούν 4 ομάδες!!!!

- Η ΚΑΡΥΣΤΟΣ θα υποδεχθεί την ΑΙΔΗΨΟ. Οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους, ενώ η ΑΙΔΗΨΟΣ δεν απέχει πολύ από την ζώνη υποβιβασμού και θα πάει για να πάρει κάτι από αυτόν τον αγώνα.

- Ο ΛΗΛΑΣ έχει ραντεβού στην Λάμψακο με το ΚΑΛΟΧΩΡΙ / ΠΑΝΤΕΙΧΙ και ίσως θα μπορούσαμε να γράψουμε εδώ το "ο θάνατός σου, η ζωή μου". Το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ έχει μόλις 4 βαθμούς και ο ΛΗΛΑΣ 7, οπότε όλοι καταλαβαίνουμε πως όποιος χάσει- χάνεται.

- Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ θα υποδεχθεί τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ και με νίκη θα πάει ψηλότερα στην βαθμολογία και θα σπρώξει χαμηλότερα τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ. Στο γήπεδο του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ θα βρεθεί ως αντίπαλος ο προπονητής κύριος Κρόκος, ο οποίος ήταν αυτός που οδήγησε με επιτυχία τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ στο πρόσφατο παρελθόν.