Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

....η άποψή μας

 - Εμείς έχουμε μάθει να γράφουμε αλήθειες, ακόμη κι όταν ξέρουμε πως θα στενοχωρηθούν άνθρωποι τους οποίους σεβόμαστε και έχουμε σε εκτίμηση.
Αναφερόμαστε στους διαιτητές του αγώνα ΕΡΕΤΡΙΑ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ. 
Έχουμε την άποψή μας και θα την γράψουμε.
Ο διαιτητής κύριος Κασομούλης στην φάση που δόθηκε πέναλτι, είδε επιθετικό φάουλ και αυτό σφύριξε. Σε δευτερόλεπτα ο βοηθός κύριος Ιωάννου, ο οποίος είναι πολύ καλός βοηθός και με καλή προοπτική και εξέλιξη, άρχισε να φωνάζει πέναλτι, πέναλτι, πέναλτι και τον άκουγε ....όλο το γήπεδο!!!!
Εμείς δεν θα μείνουμε στο αν ήταν πέναλτι ή όχι, αλλά στο λάθος του κυρίου Ιωάννου.
Σε καμία περίπτωση ο βοηθός δεν φωνάζει προς τον διαιτητή τόσο δυνατά ώστε να τον ακούσει όλο το γήπεδο.
Αγαπητέ κύριε Ιωάννου, η ενέργειά σας αυτή δεν αλλάζει την εκτίμησή μας προς το πρόσωπό σας, αλλά διαβάστε την άποψή μας.
Έπρεπε να σηκώσετε το σημαιάκι σας ή να του ζητήσετε μέσα από την ενδοεπικοινωνία να έρθει κοντά  σας και χαμηλόφωνα να του μιλήσετε, ώστε να έχει την ευκαιρία να επιμείνει στην δική του απόφαση ή να αποδεχθεί την δική σας εκδοχή.
Έτσι όπως το κάνατε κανείς δεν θα μπορούσε να μην δεχθεί την δική σας άποψη, αφού αυτό θα ξεσήκωνε θύελλα αντιδράσεων.
Τώρα υπάρχει το μετά, αφού σίγουρα ο κ. Κασομούλης σεβάστηκε την δική σας θέση, αφού ουσιαστικά την είχατε επιβάλλει με την κραυγή πέναλτι, πέναλτι, πέναλτι.
Θεωρούμε πως τελικά το λάθος του κυρίου Ιωάννου, στέρησε τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ 2 βαθμούς . Τα λάθη είναι ανθρώπινα και πιστεύουμε πως αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί, εκτός κι αν δοθούν ντουντούκες στους βοηθούς και καταργηθούν τα σημαιάκια.