Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Επιβράβευση του ΔΟΑΠΠΕΧ

Στη Χαλκίδα η έδρα των εθνικών ομάδων χάντμπολ

Η Χαλκίδα θα αποτελέσει την έδρα των εθνικών ομάδων χάντμπολ το προσεχές διάστημα, καθώς, όπως γνωστοποίησε σήμερα (10/2) η ΟΧΕ, τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα ανδρών και γυναικών θα δώσουν στο κλειστό της Κανήθου τα επίσημα παιχνίδια τους τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Η εθνική γυναικών θα υποδεχθεί στο «Τάσος Καμπούρης» τη Λευκορωσία (2/3) και τη Γερμανία (20/4), στο πλαίσιο του 3ου ομίλου της Β΄ προκριματικής φάσης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2022, ενώ η εθνική ανδρών θα φιλοξενήσει τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στις 16 Μαρτίου, στην πρώτη αναμέτρηση για τον α΄ γύρο....

των πλέι οφ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023.

Η σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος έχει ως εξής:

«Στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου-Χαλκίδας θα πραγματοποιηθούν οι επίσημοι αγώνες της Εθνικής Ανδρών και Γυναικών τον Μάρτιο και τον Απρίλιο.

Συγκεκριμένα η Εθνική Γυναικών θα αντιμετωπίσει τη Λευκορωσία την Τετάρτη 2 Μαρτίου (18:00) και τη Γερμανία την Τετάρτη 20 Απριλίου (18:00) για τα προκριματικά του EURO 2022, ενώ η Εθνική Ανδρών θα υποδεχθεί τη Βοσνία την Τετάρτη 16 Μαρτίου (19:15) για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ευχαριστεί θερμά τον Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) και ειδικότερα την Πρόεδρο Ελένη Αϊδίνη για την συνεργασία».