Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Ούτε καλημέρα δεν έχω με τους διοικούντες τον ΛΗΛΑ, αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία. Θέλω η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία και δεν θ΄ ασχοληθούμε καθόλου με τους διοικούντες. 
Θα προσπαθήσουμε ώστε οι ποδοσφαιριστές να έχουν καλή ψυχολογία και να δείχνουν αγωνιστικό χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο.
Κάποιοι τώρα στα δύσκολα εγκατέλειψαν την ομάδα, αλλά δεν είναι αυτοί ο ΛΗΛΑΣ. ΛΗΛΑΣ είναι τα παιδιά που είναι εκεί, ακολουθούν το πρόγραμμα προπονήσεων και δεν βάζουν όρους και ....προϋποθέσεις. Εγώ μ΄ αυτά τα παιδιά και τον προπονητή τους κύριο Νίκο Ρόγκα είμαι και αυτό δεν θ΄ αλλάξει μέχρι η ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.
Όταν με το καλό τελειώσει το πρωτάθλημα, θα έχουμε χρόνο να σχολιάσουμε τα πάντα.
Η ομάδα πρέπει να δουλέψει πολύ στις προπονήσεις, να αποκτήσει πάθος και αγωνιστικότητα και όλα θα πάνε καλά.
Δεν είναι τυχαίο το ότι χθες η ομάδα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Αιδηψό.
Κάποιοι οι οποίοι σήμερα δεν είναι στην ομάδα, αλλά αδιαφορούν για τον ΛΗΛΑ σε διοικητικό επίπεδο και κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι εγκατέλειψαν την ομάδα, για να υπηρετήσουν την φανέλα μιας άλλης ομάδας, να μην ξεχνούν πως την ομάδα την υπηρετούν αυτοί που μένουν σ΄ αυτήν.
Στο κάτω κάτω της γραφής, κάποιοι έχουν ευθύνες για το που βρέθηκε η ομάδα, αλλά θα γράψουμε γι΄ αυτές όταν τελειώσει το πρωτάθλημα.
Μπράβο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, μπράβο στον προπονητή κύριο Ρόγκα, μπράβο στους ανθρώπους που είναι δίπλα στην ομάδα.