Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Καλό Σαββατοκύριακο και να προσέχετε τον κορονοϊό, αφού στην Εύβοια τα κρούσματα είναι πολλά. Δυστυχώς ο κορονοϊός χτύπησε και τη οικογένεια ενός φίλου και θέλουμε να ευχηθούμε περαστικά στον ίδιο και στην οικογένειά του και να τελειώσει σύντομα αυτή η.... περιπέτειά τους. Φίλε υπομονή και να προσέχετε.

- Σήμερα έχουμε και αγώνες ποδοσφαίρου, αλλά μόνο Β΄ Κατηγορίας και 2 της Γ΄ Κατηγορίας Εύβοιας. Όλοι οι αγώνες για την Α΄ Κατηγορία θα διεξαχθούν αύριο Κυριακή.  Για σήμερα είχαν ορισθεί και 4 αγώνες υποδομών, αλλά στους ορισμούς διαιτητών δεν υπάρχει ο αγώνας ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ - ΚΑΡΥΣΤΟΣ αλλά σχετική ανακοίνωση για αναβολή δεν υπήρξε.

- Κάτι δεν πάει καλά με τον τρόπο σκέψεις κάποιων αυτοδιοικητικών, αφού πιστεύουν πως αν βρεθούν στο ίδιο ψηφοδέλτιο Αναγνωστάκης, Μπατζελή και Γκλέτσος θα πάρουν μεγαλύτερα ποσοστά όποτε γίνουν Περιφερειακές εκλογές!!! Κύριοι, ας μη γελιόμαστε. Οι δύο από τους 3 δεν έχουν προσωπική πολιτική δύναμη και ψάχνουν για πολιτικούς αρραβώνες και πολιτικούς γάμους, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις τα διαζύγια έρχονται πολύ γρήγορα.

- Πρέπει να καταλάβουν όλοι πως η κυβέρνηση κυβερνά την χώρα και όχι αυτοί που κάνουν επαναστατική γυμναστική, ούτε αυτοί που θέλουν εδώ και τώρα να κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ όσα δεν έκαναν αυτοί στα 5 χρόνια που κυβερνούσαν. Για παράδειγμα ανέβασαν γενικώς τον ΦΠΑ στο 24% κατηγορούν την σημερινή κυβέρνηση επειδή δεν το κατεβάζει!!! Μιλάμε για τέλειους μπαχαλάκηδες και περιμένουν να τους πιστέψει ο λαός.

- Υπάρχει λένε ένα πρόγραμμα το οποίο χρηματοδοτεί τις Ποδοσφαιρικές Ενώσεις για να τοποθετηθούν κερκίδες στα γήπεδα!!!! Οι Ενώσεις ένα γήπεδο έχουν δικό τους και αυτό έχει κερκίδα. Τα άλλα γήπεδα είναι των Δήμων. Μήπως πρέπει να ψάξουμε λίγο το θέμα;;;

- Καλέ μας άνθρωπε, θα σου φανεί ίσως παράξενο, αλλά ποτέ δεν έχουμε βρεθεί στο ίδιο τραπέζι ούτε με τον Φάνη Σπανό, ούτε με την Έλενα Βάκα, ούτε με τον κ. Βασίλη Γουρνή, ούτε με την κυρία Ελένη Αϊδίνη, γιατί απλά εμείς τους έχουμε εμπιστοσύνη και ζητάμε απλά να κάνουν πράξη αυτά που υποσχέθηκαν και είχαν στο πρόγραμμά τους και θα είμαστε πάντα δίπλα τους. Εσύ έχεις λόγους να είσαι συνεχώς δίπλα στην αντιπολίτευση, γιατί έχεις μίσος και βγάζεις κακίες. Στο τέλος θα δούμε αν το δηλητήριο που ρίχνεις εναντίον αυτών των αυτοδιοικητικων και το οποίο είναι πολύ σε ποσότητα γυρίσει σε σένα.