Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

...........σουτάκια

 - Δεν παριστάνουμε τους έξυπνους, ούτε τους γνώστες του ποδοσφαίρου, αλλά πιστεύουμε πως πέρα από την αγωνιστικότητα μιας ομάδας, πέρα από τους καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα έχει, πέρα από το να έχει έναν καλό προπονητή, θα πρέπει να έχει και την δυνατότητα να διαχειριστεί όλα αυτά και πολλά άλλα, ώστε να έχει και καλή ψυχολογία και.... μπροστάρη το ΕΜΕΙΣ και όχι το ΕΓΩ.

- Επειδή εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, γράφουμε την άποψή μας με ονόματα και δεν παριστάνουμε πως τα ξέρουμε όλα, ούτε όμως θα χαϊδέψουμε αυτιά. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ είναι μια καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές και έναν αξιόλογο προπονητή τον κ. Δημήτρη Βαλκάνο, τον οποίο άπειρες φορές έχουμε δηλώσει πως τον πιστεύουμε.

- Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο στην ζωή και κάποιος θα πρέπει να μας πει τι άλλαξε και η ομάδα στους 3 τελευταίους αγώνες έχει 2 ισοπαλίες με ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ και ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ για το πρωτάθλημα και 1 ισοπαλία με τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ, ομάδα της Β΄ Κατηγορίας, για το Κύπελλο Εύβοιας.

- Η ομάδα δηλαδή είναι 5 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση και κινδυνεύει ν΄ αποκλεισθεί στο Κύπελλο από την ομάδα των Λουκισίων. Η πρόεδρος της ομάδας κυρία Ελίντα Πράσσου ανέλαβε την ομάδα τον Ιούλιο του 2021 και από εκείνη την ημέρα έδειξε πως θα φροντίσει να είναι και επικοινωνιακή και "να παίζει" και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν είναι κακό αυτό και φυσικά έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει το μοντέλο διοίκησης, αφού είναι πρόεδρος.

- Τα γράφουμε αυτά, γιατί κανείς δεν πρέπει να ξεχνά το παρελθόν μιας ομάδας και πρέπει να τιμά, αυτούς που κάτι έκαναν στο πρόσφατο παρελθόν και μάλιστα οδήγησαν την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτούς δεν τους βάζεις απέναντι, αλλά τους θέλεις δίπλα σου, γιατί όταν τους βάζεις απέναντι, τους προκαλείς και είναι βέβαιο πως αντί να κοιτάξεις ώστε να φέρνει νίκες η ομάδα, εσύ θέλεις να κερδίσεις κάποιους ανθρώπους οι οποίοι κάτι έκαναν για την ομάδα.

- Το τι έκαναν το ξέρουν καλά ο Δημήτρης, ο Πέτρος, ο Θέμης και όσοι ήταν κοντά στην ομάδα λίγα χρόνια πριν και είχαν οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.

- Να κλείσουμε το θέμα γράφοντας πως είναι άλλο το να είμαι κάτι και να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα γιατί έχω ποδοσφαιρικές γνώσεις και άλλο το να θέλω να είμαι σε μια ομάδα γιατί θέλω να είμαι κάτι, χωρίς να έχω γνώσεις.