Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

....σφηνάκια

 - Να και οι κινητοποιήσεις των αγροτών, όπως και κάθε χρόνο. Έχουν το δίκιο τους, αλλά είναι το άλλο να διεκδικείς, χωρίς να ταλαιπωρείς τους πολίτες και άλλο το να κλείνεις τους δρόμους, για να κάνεις επίδειξη δύναμης, με τις κομματικές σημαίες. Έχουμε κινητοποιήσεις και στην Εύβοια και ιδιαίτερα εκεί στον κόμβο της Στροφυλιάς, με τον αγροτικοκτηνοτροφικό σύλλογο, ο οποίος έχει και τη καθοδήγηση του ΚΚΕ.  Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι ξέρουν πως αυτή η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί και δεν τους κοροϊδεύει, κάτι ....που γινόταν επί ΣΥΡΙΖΑ.

- Τι έγραψε ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης κ. Βουρδάνος για τις ζωοτροφές και θύμωσαν τα παπαγαλάκια;

- Βουρδάνος: "Παραδίδουμε 100 τόνους ζωοτροφές σε καρπό στους συμπολίτες μας κτηνοτρόφους των δύο Δήμων της Βόρειας Εύβοιας που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά του περασμένου Αυγούστου. Φυσικά δεν σταματάμε εδώ. Σύντομα θα τους διατεθούν οι απαραίτητες  ποσότητες για να καλύψουν τις ανάγκες τους για ένα εξάμηνο όχι μόνο οι κτηνοτρόφοι, αλλά και οι πληγέντες μελισσοκομοι. Αυτό όμως πού γνωρίζουν είναι, ότι δεν μένουν ποτέ μόνοι τους".

- Αυτή είναι η αλήθεια κύριοι και όχι αυτή που λέει ο κ. Λιαγκάκης. Οι 100 τόνοι δεν είναι μόνο για μια μέρα, εκτός κι αν υπάρχει ράτσα προβάτων η οποία τρώει σε μια μέρα 100 τόνους!!!!! Ας βγει το ΚΚΕ να μας το πει για να μάθουν όλοι, αυτή την ράτσα προβάτων.

- Κύριοι το κάθε πρόβατο θέλει 1 κιλό ζωοτροφή την ημέρα. Πόσα πρόβατα έχουν στο Δήμο Λίμνης Μαντουδίου και στον Δήμο Ιστιαίας; Για να καταναλώσουν 100.000 κιλά σε μία μέρα θα πρέπει να υπάρχουν 100.000 πρόβατα!!!!! Κύριε Λιαγκάκη υπάρχουν αυτά τα πρόβατα;;;