Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

...φαπούλες

 - Να στείλουμε ένα μήνυμα προς τους εξαρτημένους, από την κάθε εξουσία, μήπως και το καταλάβουν, γιατί έχουν ξεφύγει. Κυρίες και κύριοι εξαρτημένοι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εμείς δεν είμαστε εργολάβοι, δεν είμαστε έμποροι, δεν είμαστε εταιρεία που έχει συναλλαγές με τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, αν αλλάξει η κυβέρνηση και αύριο αναλάβει ο Βαρουφάκης, αν αλλάξει ο Περιφερειάρχης και ....αύριο αναλάβει η Μπατζελή, αν αλλάξει δήμαρχος και αύριο αναλάβει ο Ανδρέου.

- Μην λέτε λοιπόν σ΄ εμάς τι θα κάνουμε αν αύριο αλλάξουν τα πάντα. Απλά θα μας ενοχλήσει το ότι κάτι δεν έκαναν καλά οι έχοντες την εξουσία και ο κόσμος δεν τους εμπιστεύθηκε ξανά. Τι άλλο να πάθουμε;

- Μην ανησυχείτε λοιπόν για μας. Φτωχοί ήμασταν και φτωχοί θα συνεχίσουμε να είμαστε. Ας ανησυχούν αυτοί οι οποίοι δεν φρόντισαν να σταθούν στο ύψος τους και να εκτιμήσουν αυτούς που τους στήριξαν και όχι να έχουν πάρει αγκαλιά, αυτούς που τους πολεμούν, με την δικαιολογία πως θα τους έχουν δίπλα τους. Ξυπνήστε επιτέλους, πριν είναι αργά.