Τρίτη 17 Μαΐου 2022

....σουτάκια

 - Την άποψή μας γράφουμε για όλες τις ομάδες και φυσικά ακούμε και διαβάζουμε και τις άλλες απόψεις. Είναι άδικο πάντως να γράφεις την αλήθεια και όχι αυτά που οι άλλοι θέλουν ν΄ ακούσουν και να σε κατηγορούν. Είναι για γέλια πάντως να ακούμε πολύ καλά λόγια όταν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κερδίζει και τα χειρότερα όταν χάνει. Είναι για γέλια ν΄ ακούς τα καλύτερα για τον προπονητή όταν ας πούμε η ομάδα κερδίζει τον ΑΙΟΛΟ και τα χειρότερα όταν δεν κερδίζει τον ΚΥΠΑΡΙΣΣΟ. Εμείς δεν το... πάμε έτσι. Γράφαμε και γράφουμε τα ίδια, είτε η ομάδα χάσει, είτε κερδίσει.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για να είναι στις τρεις πρώτες θέσεις που οδηγούν στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, θα πρέπει  στους 4 επόμενους αγώνες να πάρει 9 βαθμούς ώστε να μην ανησυχεί. Η αποστολή του δεν είναι εύκολη, αφού όλες οι ομάδες θέλουν την άνοδο.

- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Ευπαλίου έχει 2 νίκες σε δύο αγώνες και έχει να παίξει και με τον ΑΙΟΛΟ και αυτό σημαίνει πως θα έχει σίγουρους τους 9 βαθμούς. Το Μοσχάτο δεν έχει κάνει το ρεπό του, αλλά έχει ήδη 7 βαθμούς και είναι το φαβορί για την πρώτη θέση. Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ  έχει δύο ισοπαλίες και δύο βαθμούς και έχει κάνει το ρεπό του και δεν έπαιξε με τον ΑΙΟΛΟ. 

- Τα πράγματα κατά την άποψή μας είναι καθαρά. Τα λάθη για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πολλά, αλλά τώρα για να πετύχει η ομάδα τον στόχο, θα πρέπει να κάνουν οι ποδοσφαιριστές αυτό που ξέρουν και μπορούν. Μα παίξουν την μπάλα τους και να τ΄ αφήσουν όλα στην άκρη.