Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

....φαπούλες

 - Περιμένουμε ν΄ ακούσουμε από όλους αυτούς οι οποίοι δηλώνουν υποψήφιοι είτε στους Δήμους, είτε στην Περιφέρεια, είτε για την Βουλή, να μας πούνε όχι μόνο τι θα κάνουν, αλλά και το τι έκαναν για τον τόπο τους, όταν είχαν κάποια θέση εξουσίας. Αλήθεια γιατί δεν θέλουν να μιλάνε γι΄ αυτά; Μήπως γιατί τότε ως βολεμένοι δεν είχαν κάνει τίποτα;
Εμείς θα είμαστε εδώ... και θα τους θυμίζουμε τα πάντα.

- Ας μας  πούνε τι έκαναν για το περιβάλλον, τι έκαναν για την αστυνόμευση και την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους. Τι έκαναν για τον αθλητισμό. Τι έκαναν για την υγεία, τι έκαναν για την παιδεία κλπ.

- Ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός τώρα ξέρει. Μετά από 8 χρόνια στην Περιφέρεια, θα πρέπει να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα συγκεκριμένο και υλοποιήσιμο. 

- Οι δήμαρχοι που θα είναι και πάλι υποψήφιοι, δεν έχουν καμία απολύτως δικαιολογία. Ξέρουν τα προβλήματα και πρέπει να δεσμευτούν για λύσεις. Πρέπει ν΄ απευθυνθούν στην νεολαία και πρέπει να στηρίξουν νέους ανθρώπους. Πρέπει να δώσουν λύσεις σε θέματα ανεργίας, σε θέματα καθημερινότητας κλπ.

- Κύριοι της αυτοδιοίκησης, αυτές οι εκλογές δεν θα είναι ίδιες με προηγούμενες και τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά, πολύ διαφορετικά