Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ουδείς αλάνθαστος λέει ο λαός και θα ήταν ωραίο να είχαμε και το ουδείς μαλάκας, αλλά αυτό δεν θα γίνει ποτέ και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να βάλουμε στην άκρη τους μαλάκες ώστε να μην μας επηρεάζουν στα προσωπικά, τα πολιτικά, τα αυτοδιοικητικά  και τα επαγγελματικά μας. Είναι ....εύκολο αυτό; Όχι βέβαια, αλλά ας το προσπαθήσουμε.

- Εμείς δεν ανοίγουμε το στόμα μας σε τρίτους για κάτι που αφορά εμάς και τους ανθρώπους που έχουμε σε εκτίμηση. Κατά περίεργο τρόπο πάντως, τα νέα, καλά ή κακά κυκλοφορούν εύκολα και τότε πιάνουν δουλειά οι μαλάκες. Αυτοί δηλαδή που μας πλησιάζουν για να μας δηλώσουν πως είναι δίπλα μας και πως αυτοί δεν είναι αχάριστοι, πως δεν θα μας πουλήσουν και άλλα τέτοια κουφά και περίεργα.

- Μαλάκες, ξέρετε κάτι που δεν ξέρουμε; Ποιος μας άδειασε; Ποιος μας πούλησε; Ποιος μας έβαλε στην γωνία; Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και εμείς δεν είχαμε και δεν έχουμε εξάρτηση από κανέναν. Αν κάποια ή κάποιος μετέφεραν κάτι που μας αφορά, εμάς μας αφήνει αδιάφορους. Όποιος έχει κάτι, ας το πει δημόσια. Εμείς συνεχίζουμε.

- Δεν θα μπούμε ποτέ στην διαδικασία να ζυγίσουμε το ότι κάναμε για πρόσωπα, παρατάξεις και κόμματα. Δεν κάναμε τίποτα παραπάνω από αυτά που πιστεύαμε και δεν το κάναμε ανταποδοτικά. Το τι έχουμε γράψει μέχρι σήμερα, είναι στις αναρτήσεις και αν κάνουμε κωλοτούμπα, θα το διαπιστώσουν όλοι. Ας περιμένουν να το δούνε και μετά ας πούνε τα δικά τους.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς όταν κάποιοι ενοχληθούν από κάτι που γράψαμε, τους αφήνουμε να ηρεμήσουν και ούτε καν τους τηλεφωνούμε για οτιδήποτε. Κάποια στιγμή και εμείς και αυτοί θα είμαστε ήρεμοι και θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε.

- Αν έχουν βάλει κόκκινες γραμμές κι εμείς τις ξεπεράσαμε, τότε έχουν δίκιο και τους ζητάμε συγνώμη. Αν έχουμε δίκιο, θέλουμε να μας καταλάβουν και να μας το πούνε, χωρίς "ναι μεν, αλλά"!!!!