Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τελείωσαν και οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και πραγματικά για μας ήταν έκπληξη που ενώ ψήφισαν και τα μικρά παιδιά που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου, ο Αλέξης δεν κατάφερε να ξεπεράσει σε αριθμό ούτε το ΠΑΣΟΚ και ήρθε 3ος και καταϊδρωμένος. Είναι πάντως κουφό, άλλοι να ψηφίζουν για αρχηγό και άλλοι για Κεντρική Επιτροπή.
Ο Αλέξης δεν ήθελε να ψηφίζουν όλοι για .....Κεντρική Επιτροπή αφού αν γινόταν αυτό θα έχανε τον έλεγχο και θα του έβγαινε μπροστά κανένας Τσακαλώτος!!!

- Θα περιμένουμε να δοθούν επίσημα τ΄ αποτελέσματα ανά κάλπη και θα γράψουμε τότε αρκετά, γιατί μας ενόχλησε πολύ που δεν στήριξαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι τουλάχιστον της Εύβοιας το μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο τον κυρ Ανδρέα ο οποίος κυριολεκτικά πάτωσε!!!

- Ο Αλέξης πάντως πανηγυρίζει και λέει πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πρώτο κόμμα και δεν λέει να καταλάβει πως είναι πίσω και από το ΠΑΣΟΚ και πολύ περισσότερο από την ΝΔ. Αλέξη πάλι με αυταπάτες προχωράς.

- Στο Δήμο Χαλκιδέων είναι βέβαιο πως θ΄ αρχίσουν σιγά σιγά να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα, για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι και πάντως όλα δείχνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ κατέληξαν στα πρόσωπα που θα στηρίξουν.

- Ο κ. Παγώνης πάντως δεν έχει ανακοινώσει κάτι νεότερο και ξέρουμε πως είχε δηλώσει πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος. Τώρα συζητούν να είναι στο ψηφοδέλτιο των Εθνικών Εκλογών, ως υποψήφιος βουλευτής!!! 

- Εμείς πάντως δεν θα ξεχάσουμε τα όσα έλεγε ο ίδιος και οι συνεργάτες του για την κυρία Βάκα. Την κατηγορούσαν πως δεν θα έμενε στον δήμο, αλλά θα τον χρησιμοποιούσε ως σκαλοπάτι για να περάσει στην βουλή!!!