Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Να ευχηθώ να τα καταφέρουν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ την Κυριακή, ώστε να φτάσουν στον στόχο της ανόδου στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ  και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ.
Δύσκολη η αποστολή των δύο ομάδων της Εύβοιας και θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αλλά και οι κυρίες των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ να μην φορτωθούν με περισσότερο ...άγχος από το φυσιολογικό.
Οι υπερβολές στα όσα διαβάζουμε δεν θα βοηθήσουν τα κορίτσια των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ τα οποία ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και δεν θα το κάνουν για πρώτη φορά.
Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ και την περίοδο 2020-2021 αντιμετώπισαν τον ΠΑΟΚ στον τελικό, άρα δεν είναι η πρώτη φορά που θα το κάνουν.
Το ζητούμενο λοιπόν δεν είναι το να προσπαθούμε να βοηθήσουμε ακολουθώντας λάθος δρόμο, αλλά να πούμε στις κυρίες να παίξουν με πάθος, να παίξουν χωρίς άγχος και όπου βγει.
Για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος και απλά αν κερδίσουν την Κυριακή θα παραμείνουν κοντά στον στόχο, αλλά δεν θα έχει τελειώσει τίποτα.
Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι έμπειροι και καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά αν κάτι πάει στραβά, αυτοί θα την πληρώσουν, ενώ αν όλα πάνε καλά, άλλοι θα παριστάνουν τους μάγκες.
Ας τελειώσουν όλα με το καλό και τότε θα γράψουμε περισσότερα.