Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Κυρία Σοφία καλησπέρα σας

 Κυρία Σοφία καλημέρα. 
Σας ευχαριστούμε που στέλνετε τα δελτία τύπου και σ΄ εμάς κι ας μην ήμασταν ποτέ στην λίστα των αγαπημένων σας, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με το αζημίωτο φυσικά.
Κυρία Σοφία, εμείς γράφουμε ελεύθερα την άποψή μας κι αν κάτι από αυτά που γράφουμε δεν είναι αληθινό, θα σας ζητήσουμε συγνώμη. 
Λοιπόν. Πήγατε στον Μητροπολίτη μας και συζητήσατε μαζί του τα πάντα. Μπράβο αλλά όταν πάμε επίσκεψη στον Μητροπολίτη, καλό ....είναι να μην πάμε, όπως πάμε για καφέ.
Όταν στέλνουμε δελτία τύπου για να προβληθούμε, τα προσέχουμε για να μην ανακαλύπτουν οι άλλοι πως όχι την Ελλάδα δεν μπορούμε να προσέξουμε, αλλά ούτε ένα μικρό χωριό.
Κυρία Σοφία Μητροπολήτης δεν υπάρχει. Υπάρχει Μητροπολίτης.
Σεβασμιώτατατος δεν υπάρχει. Υπάρχει Σεβασμιώτατος ή στην Δημοτική Σεβασμιότατος.
Κυρία Σοφία ο Μητροπολίτης μας Χρυσόστομος δεν είναι σε όλες τις γωνιές του νησιού, αφού υπάρχει και ο Καρυστίας αλλά και ο Θηβών για την Βοιωτική Ακτή.
Κυρία Σοφία, δεν είναι δυνατόν και δεν σας τιμά να υπάρχουν λάθη σε ένα δελτίο τύπου, όταν έχετε και πολλούς δημοσιογράφους δίπλα σας.
Καλή σας μέρα και θα περιμένουμε την μέρα που θα συναντηθείτε και με τον υφυπουργό Σίμο Κεδίκογλου για να τον πιέσετε για έργα στον τόπο μας!!!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χρυσόστομο συναντήθηκε η Σοφία Νικολάου

Το κατώφλι της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων πέρασε το πρωί η κα. Σοφία Νικολάου, η οποία είχε συνάντηση με τον σεβασμιώτατατο Μητροπολήτη Χρυσόστομο. Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα εκείνα τα θέματα που αφορούν το ποίμνιο της Εύβοιας, τα ζητήματα της καθημερινότητας όλων των πολιτών όπως για παράδειγμα η ακρίβεια και η πανδημία -που ευτυχώς βρίσκεται σε ύφεση- οι ανησυχίες για την πορεία του πολέμου στην Ουκρανία, αλλά και τα ειδικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι σε κάθε σημείο του νησιού. Άλλωστε ο Σεβασμιώτατος, είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχει συνολική εικόνα για κάθε περιοχή της Εύβοιας ξεχωριστά, καθώς δέχεται εισηγήσεις ακόμη κι από τις πιο απομακρυσμένες γωνιές του μεγάλου νησιού μας.

Μετά το τέλος της συνάντησης, η κα Νικολάου τόνισε μεταξύ άλλων:

«Με τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων, Χρυσόστομο μας συνδέει η αγάπη και οι αγωνίες για την προκοπή στον τόπο μας. Συναντηθήκαμε και συζητήσαμε για τα προβλήματα της Εύβοιας και την κοινή δράση για να τα επιλύουμε. Ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χρυσόστομος είναι ένας φωτισμένος θρησκευτικός ηγέτης που είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στην πατρίδα μας».