Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

....σουτάκια

 - Κρίμα. Κρίμα που Έλληνες χάρηκαν που κέρδισε η ΕΦΕΣ τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και πέρασε αυτή στον τελικό. Εντάξει, είπαμε να στηρίζουμε την ομάδα μας ο καθένας, αλλά όχι να στηρίζουμε Τουρκική ή όποια άλλη ξένη ομάδα και όχι την Ελληνική.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχασε και την πάτησε από μία λάθος απόφαση. Είναι όμως στις 4 καλύτερες ομάδες και πάλι πολλά που... έφτασε εκεί, γιατί τελευταία δεν υπήρχε Ελληνική ομάδα στην 4άδα.

- Την Κυριακή στις 18:15 στο γήπεδο της Αρτάκης θα συναντηθούν ΣΤΑΥΡΟΣ - ΑΛΑΤΣΑΤΑ σε αγώνα μπαράζ για άνοδο στην Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας. Σε αυτούς τους αγώνες δεν υπάρχουν φαβορί και όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα μπει στο γήπεδο η κάθε ομάδα. Φυσικά αν κερδίσουν τ΄ ΑΛΑΤΣΑΤΑ, τότε ο τελευταίος αγώνας ΣΚΥΡΟΣ - ΣΤΑΥΡΟΣ θα είναι μια τυπική διαδικασία, αφού θ΄ ανέβουν τ΄ ΑΛΑΤΣΑΤΑ.

- Επιμένουμε πως κάποιοι δεν προγραμμάτισαν σωστά κάτι και έτσι οι φίλαθλοι δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν και τους 3 αγώνες.

- Εμείς δεν βλέπουμε εφιάλτες, ούτε στον ύπνο μας, ούτε στον ξύπνιο μας και φυσικά δεν έχουμε να φοβηθούμε κάποιον. Να έχουμε την υγεία μας και ας είμαστε μόνοι απέναντι σε πολλούς. Στο τέλος και όταν έρθει η ώρα, μόνοι μας θ΄ αποφασίσουμε.