Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Πως είπατε;;;;;


 - Για να το ξεκαθαρίσουμε. 
Δεν ξέρουμε και δεν μας ενδιαφέρει καθόλου, το τι λέει ο ένας και τι λέει ο άλλος. Ως γονείς έχουμε υποχρέωση να ενδιαφερόμαστε για τα παιδιά μας και απαιτούμε να μας πούνε, ποιος πήρε την απόφαση να δώσει αυτή την εκκίνηση για το 1 χιλιόμετρο για τα γυμνάσια και όχι μόνο και μάλιστα μικτά (αγόρια και κορίτσια).
Μετά τον τερματισμό χρειάσθηκε να έχουμε το παιδί μας στο χορτάρι στην πλατεία Αγίου Νικολάου και στο τέλος επειδή έτυχε να γνωρίζουμε τον..... γιατρό κ. Παπαγεωργίου του ζητήσαμε να δει μήπως υπήρξε κάποιο πρόβλημα.
Ευτυχώς τίποτα σοβαρό, αλλά αυτός που αποφάσισε να βάλει αγόρια και κορίτσια μαζί στην εκκίνηση ή είναι άσχετος ή ήθελε να κερδίσει χρόνο για να κάνει τις συνεντεύξεις/δηλώσεις κάποιων. Η μικρή ούτε καν 13 χρόνων, πίστευε πως έπρεπε να κερδίσει όχι μόνο τα κορίτσια, αλλά και τ΄ αγόρια, αφού έτρεχαν μαζί και τα έδωσε όλα.
Κατάφερε να είναι στις πρώτες θέσεις, αλλά έπρεπε μετά να είναι για πολύ ώρα στο χορτάρι!!!!! Το χειρότερο; Επίσημα δεν ξέρουμε ούτε θέσεις, ούτε χρόνους ούτε τίποτα.
Θα μας τα πει κάποιος;
Επειδή η μικρή ανήκει στον Γυμναστικό Νεάπολης Χαλκίδας, ως γονείς επικοινωνήσαμε με τον προπονητή της κύριο Κώστα Μαρκόπουλο και του κάναμε τα παράπονά μας. Του ζητήσαμε να βρει απαντήσεις από τους αρμοδίους και να μας εξηγήσει γιατί έγινε ότι έγινε και η προκήρυξη των αγώνων δεν τηρήθηκε.
Δεν θ΄ αφήσουμε να περάσει έτσι το θέμα, γιατί κάποιος αδιαφόρησε για τα παιδιά και προτίμησε να δώσει χρόνο σε δηλώσεις και φωτογραφίες.

* Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον διευθυντή του ΔΟΑΠΠΕΧ κ. Φώτη Γκούνη, για τις εξηγήσεις που μας έδωσε και ειλικρινά είμαστε οι τελευταίοι που θα θέλαμε να γράψουμε κάτι εναντίον του ΔΟΑΠΠΕΧ. Εμείς δεν ήμασταν χορηγοί επικοινωνίας, ούτε γενικώς χορηγοί. Προβάλλαμε την όμορφη αυτή εκδήλωση γιατί έτσι μας αρέσει και θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε τις εκδηλώσεις του ΔΟΑΠΠΕΧ. Αυτό που δεν γουστάρουμε, είναι που κανείς από αυτούς που έχουν σχέση με τον αθλητισμό και ήταν ας γράψουμε, τεχνικοί σύμβουλοι, δεν πρόκειται να πάρει θέση και να αναλάβει ευθύνες, γιατί απλά ο καθένας φροντίζει το δικό του μαγαζάκι.