Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

....φαπούλες

 - Η βιασύνη ποτέ δεν οδηγεί σε θετικά αποτελέσματα και σχεδόν ποτέ σε νίκες. Κάποιοι βιάστηκαν πολύ ν΄ ανοίξουν τα χαρτιά τους και μάλλον θα "καούν"  πριν την ώρα τους. Αναφερόμαστε σε αυτούς που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ανακοίνωσαν πως θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι, στο ....δήμο Χαλκιδέων. 

- Πιστεύει κανείς πως θα φτάσουν όλοι αυτοί μέχρι την κάλπη; Πιστεύει κανείς πως ακόμη κι αν φτάσουν θα μπορέσουν και να τις κερδίσουν; Τι σκοπό έχουν άραγε;

- Αν φτάσουν ως υποψήφιοι στην κάλπη, θα επιδιώξουν να πάρουν κάποιο ποσοστό και στην Β΄ Κυριακή να διαπραγματευτούν με τους δύο πρώτους, αν έχουμε Β΄ Κυριακή, αφού ο εκλογικός νόμος άλλαξε και δεν θα χρειασθεί το 50% συν μία ψήφο, για να εκλεγεί δήμαρχος.

- Πιστεύει κανείς πως μπορούν να ελέγξουν τους δημότες και να τους καθοδηγήσουν την Β΄ Κυριακή;;; Όχι κυρίες και κύριοι και αυτό φάνηκε και στις προηγούμενες εκλογές όταν η δήμαρχος κυρία Βάκα είχε την ψήφο 7.000 περισσοτέρων δημοτών την Β΄ Κυριακή, ενώ ο κ. Παγώνης μόλις 400 παραπάνω από την Α΄ Κυριακή.

- Κανείς δεν είναι κανενός λοιπόν και κανείς δεν θα μπορέσει να ελέγξει, ούτε καν τα μέλη που είχε στο ψηφοδέλτιό του. Στο κάτω κάτω της γραφής ο νικητής των εκλογών, με τον νέο εκλογικό νόμο, θα έχει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο.