Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τελείωσαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι με τις εσωκομματικές τους εκλογές και τελικά θα μας τρελάνουν με τα όσα καθημερινά μας λένε. Δεν ήταν 172.000 αυτοί που ψήφισαν για πρόεδρο, αλλά 152.000, εκτός κι αν αύριο μας πούνε πως ήταν και λιγότεροι. Αλήθεια, αφού τελικά έμαθαν πόσοι ψήφισαν για τον Αλέξη, γιατί δεν μας ....λένε και το πόσοι ψήφισαν για τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής;;;

- Ανέβηκαν βίντεο με Πακιστανούς οι οποίοι έδειχναν τις αποδείξεις που πλήρωσαν για να ψηφίσουν τον Αλέξη. Εμείς δεν το θεωρούμε κακό αυτό, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ πάντα έχει στο πλευρό του Πακιστανούς και γενικά αλλοδαπούς και δεν το κρύβει.

- Διαβάστε την δήλωση του συντρόφου Ανδρέα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας
- Ανδρέας Παπανδρέου · 
Αποφάσισα να κατέβω υποψήφιος για τις εκλογές της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με μηδαμινές προσδοκίες, χωρίς καμιά προετοιμασία, χωρίς συμφωνίες και χωρίς να συμμετέχω σε κάποια γραμμή. 
Μόνο με τις θέσεις μου, τις απόψεις μου και με τη σταθερή μου στάση τα τελευταία 8 σχεδόν χρόνια που συμμετέχω ενεργά στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους για την θετική προτροπή και τις ευχές τους και τους συντρόφους για την αυθόρμητη υποστήριξη. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους με ψήφισαν και με εμπιστεύτηκαν.
Συγχαρητήρια σε όσους εκλέχτηκαν και καλή δύναμη!
Ο αγώνας για πολιτική και κοινωνική αλλαγή συνεχίζεται..

- Κυρ Ανδρέα υπήρξαν συμφωνίες και δόθηκε γραμμή για το ποιοι θα έπρεπε να ψηφιστούν;;;; Πολύ θα θέλαμε να έχουμε τα επίσημα αποτελέσματα ανά κάλπη για να δούμε τι σταυρούς πήρε ο κάθε υποψήφιος για την Κεντρική Επιτροπή. Κάποια στιγμή πάντως θα δοθούν στην δημοσιότητα.

- Πόσο μπορεί να ξεγελάσει ο Συμεών τους πολίτες; Δεν του είπε κανείς πως οι ψηφίσαντες δεν ήταν ποτέ 172.000;;;; Δεν του είπε κανείς πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα σε μέλη, αλλά από το τέλος;;;; Πάνω από 400.000 ψήφισαν στην ΝΔ, 270.000 στο ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ κα μόλις 150.000 στον ΣΥΡΙΖΑ. Πως τα μετράς ΣΥΜΕΩΝ; Αλήθεια γιατί δεν μας λες και πόσους σταυρούς πήρες;;;;