Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Έρχεται ένα ακόμη Σαββατοκύριακο και σίγουρα θα έχει μεγάλο ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον, αφού ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ παίζει τον προτελευταίο του αγώνα μέσα στο Μοσχάτο κι εμείς δηλώνουμε αισιόδοξοι γιατί απλά πιστεύουμε στους ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και μπορούν να σηκώσουν πολύ ψηλά την ομάδα, με....θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή.

- Την Κυριακή οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ κλείνουν την χρονιά με αγώνα στην Λάρισα με αντίπαλο την ΑΕΛ και χωρίς βαθμολογικό άγχος. Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ έχασαν τον στόχο που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η έξοδος στην Ευρώπη, αφού αποδείχθηκε πως ο ΠΑΟΚ αν και χωρίς πολλά πολλά, δεν ήθελε ν΄ αφήσει τον θρόνο του.

- Το Σάββατο έχουμε και τους αγώνες κατάταξης για την άνοδο και τον υποβιβασμό από την Β΄ Κατηγορία. ΣΚΥΡΟΣ - ΣΤΑΥΡΟΣ στις 18:00 στο Στάδιο Χαλκίδας, με τον ΣΤΑΥΡΟ να μοιάζει φαβορί, αλλά όλα θα κριθούν στο γήπεδο. Την ίδια μέρα και την ίδια ώρα στο Γήπεδο της Αρτάκης θα συναντηθούν ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ με τους ΚΑΘΕΝΟΥΣ για να διεκδικήσουν την παραμονή στην Β΄ Κατηγορία.

- Είχαμε σχολιάσει μια φωτογραφία από τον τελικό Κυπέλλου στην οποία φαινόταν ο κ. Γιάννης Ρέτσας στην κερκίδα, πίσω ακριβώς από τον Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Ρέτσας απάντησε στο σχόλιό μας και τον ευχαριστούμε. Περισσότερα θα γράψει ο μπάρμπα Στέλιος, αργότερα.

- Γιατί άραγε σταμάτησε το μπλα μπλα των ραδιοφωνατζήδων με την κυρία Χονδρογιάννη; Τα πράγματα είναι απλά. Όταν βγαίνει στο φως η αλήθεια, το ψέμα τρέχει να κρυφτεί.