Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

....μικρά, μικρά

 - Τελικά κάθε μέρα που περνάει, θα παίρνουν την επαλήθευσή τους, τα όσα γράφουμε για τους αυτοδιοικητικούς, αλλά και για τους προπονητές ποδοσφαίρου. Μας ρώτησε χθες αναγνώστης τι θα κάνουν στο θέμα του προπονητή ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ και ΑΥΛΩΝΑΡΙ. Αγαπητέ αναγνώστη για τον ΤΑΜΥΝΑΊΚΟ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πρόεδρος θα ....είναι ο κ. Τάσος Κατσινόπουλος με προπονητή τον κ. Βαγγέλη Ντόβολη.

- Για τον ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ, δεν θα γράψουμε τίποτα σχετικό, αφού οι άνθρωποι ζούνε με την αγωνία για το αν ανέβει στην Γ΄ Εθνική ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, γιατί αν δεν ανέβει, τότε έρχεται και γι΄ αυτούς ο υποβιβασμός.

- Για τους αυτοδιοικητικούς Α΄ και Β΄ βαθμού, θα γράψουμε πως έχουν το μυαλό τους στον αγώνα της Κυριακής, αφού θα παίξουν ποδόσφαιρο η της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ με αντίπαλο τον ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ!!! Ο αγώνας είναι για φιλανθρωπικό σκοπό. Οι δικές μας πληροφορίες λένε, πως ο νικητής αυτού του αγώνα, θα διαθέσει 100.000 ευρώ για έργα στο στάδιο της Χαλκίδας!!!!

- Προφανώς αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο Σπανός και Βάκα ψάχνουν να δούνε ποιος θα είναι ο διαιτητής του αγώνα, για να τον πείσουν όχι για να τους βοηθήσει, αλλά για να "στήσει" τον αγώνα σε βάρος τους!!!!

- Να μας πούνε ποιος θα πληρώσει αν ο αγώνας τελειώσει ισόπαλος!!!! Εμείς "θα πιάσουμε" τον διαιτητή ώστε μία από τις δύο ομάδες να κερδίσει.