Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δεν έχασε χθες ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και έτσι παραμένει ζωντανός, στην υπόθεση ανόδου στην Γ΄ Εθνική. Ο βαθμός που πήρε στην Κόρινθο από τον ΤΕΝΕΑΤΗ, μετά το 1 - 1, ίσως αποδειχθεί χρυσός για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ο οποίος τώρα θα πρέπει να πάρει 4 βαθμούς σε 2 αγώνες και να φτάσει τους 12, για να είναι η μία από τις 3 ομάδες που θα πάρουν το.... εισιτήριο για την Γ΄ Εθνική. Περισσότερα θα γράψουμε αργότερα.

- Συνεδρίασε εκτάκτως χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, μετά από υπογραφές που συγκέντρωσε η αντιπολίτευση και κατά την άποψή μας, η συζήτηση οδήγησε στο να κάνουν μια τρύπα στο νερό για το θέμα της Τράπεζας Πειραιώς. Απουσίαζε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι.

- Από την συζήτηση προέκυψαν κάποια θέματα και τα οποία δείχνουν πόσο δημοκρατικά  λειτουργεί κα η αντιπολίτευση και ιδιαίτερα η κυρία Γκόγκου, η οποία στην ευθύνη που ανέλαβε για να συγκεντρώσει υπογραφές για να διεξαχθεί η συνεδρίαση, θεώρησε σωστό να μην ενημερώσει την κυρία Τζάθα και τον κύριο  Πνευματικό οι οποίοι είναι ανεξάρτητοι και εκλέχθηκαν με την δική της παράταξη!!!!

- Αλήθεια πόσοι σύμβουλοι από αυτούς που υπέγραψαν για να διεξαχθεί η συνεδρίαση, τελικά δεν πήγαν χθες;;;; Η κυρία Γκόγκου απέδειξε για μία ακόμη φορά, πως δεν δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό και αυτός είναι ο λόγος που οδηγήθηκε στην πολιτική απομόνωση. Πήρε και την απάντηση από τον Πνευματικό, όταν προσπάθησε να του πει πως έχει και τον θείο του ή ότι συγγένεια έχει τέλος πάντων με τον βουλευτή κύριο Σπύρο Πνευματικό. Ο κ. Πνευματικός της απάντησε λέγοντας, "εγώ είμαι ο Κωνσταντίνος Πνευματικός, εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος".

- Τελικά απορούμε γιατί τόση βαβούρα, για ένα ψήφισμα προς κάθε κατεύθυνση. Αλήθεια γιατί δεβ ακολουθήσατε την πρόταση του κυρίου Ηλιάδη ο οποίος είπε να παραιτηθείτε ΟΛΟΙ;;;;  Η καρέκλα του δημοτικού συμβουλίου βοηθάει σε κάτι, αφού δεν σας ακούει κανείς;;;