Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και μα έχουμε την υγεία μας, με την βοήθεια του Θεού, αφού από χθες δεν θα έχουμε και την υπουργό υγείας, συγνώμη αντιδήμαρχο υγείας θέλαμε να γράψουμε, αφού η δήμαρχος κυρία Βάκα την έπαυσε από τα καθήκοντά της και την διέγραψε και από την παράταξη. Φυσικά η κυρία Χονδρογιάννη δήλωσε ξαφνιασμένη και άρχισε να διαδίδει πως η δήμαρχος δεν της έδινε καμία σημασία και .....πως ο αντιδήμαρχος κύριος Γουρνής την έγραφε!!!!!!!

- Για το θέμα θα γράψει ο μπάρμπα Στέλιος λίγο αργότερα και θα έχει ενδιαφέρον, γιατί αυτά που λέει η κυρία Χονδρογιάννη, δεν ταιριάζουν με τις πράξεις της. Λίγη υπομονή λοιπόν και θα μάθουμε πολλά.

- Σήμερα έχει και συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο και κάποιοι θα προσπαθήσουν να βάλουν την κυρία Χονδρογιάννη στα γκάζια, αλλά να μην ξεχνάνε πως η κυρία Χονδρογιάννη, δεν παραιτήθηκε από την θέση της, ούτε αποχώρησε από την παράταξη. Την έπαυσε από αντιδήμαρχο η δήμαρχος και την διέγραψε από την παράταξη.

- Προσέξτε κυρίες και κύριοι, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε και το τι λέει ο λαός. "Πήγε για μαλλί λέει και βγήκε κουρεμένος". Συγνώμη να ρωτήσουμε κάτι;;; Μήπως έχασε την πλειοψηφία η κυρία Βάκα;;;;

- Μεγάλε, θα πρέπει να λες όλη την αλήθεια; Ζητήστε συγνώμη είπε η δικαστής και εσύ το έκανες. Δεν έπρεπε να το πεις κι αυτό;;  Κρίμα γιατί δεν έχεις μάθει να λες ποτέ όλη την αλήθεια.

- Πολύ γρήγορα κυκλοφορούν τα νέα, ιδιαίτερα όταν δεν είναι ευχάριστα. Εμείς δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν για το θέμα που έχει δημιουργηθεί στις σχέσεις με κάποιους ανθρώπους και ούτε θα το κάνουμε, γιατί δεν αφορά κανέναν. Εμείς δεν είμαστε πολιτικοί ή κάτι άλλο για να κάνουμε δηλώσεις, Καλημέρα.