Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Τι να γράψω καλέ μου άνθρωπε, για την ισοπαλία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με τον ΤΕΝΕΑΤΗ;  Τα έχουμε δει όλα φέτος με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κι επειδή δεν μασάω τα λόγια μου, θα γράψω πως η ομάδα της Χαλκίδας θα περάσει στην Γ΄ Εθνική, από τύχη.
Μπορεί να μην αρέσει αυτό αλλά η ομάδα πάει με τον αυτόματο πιλότο, αφού στην ομάδα ας μη γελιόμαστε, δεν υπάρχει ένας έμπειρος προπονητής, ο οποίος και θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές σε όλους τους τομείς.
Ο σημερινός προπονητής, τώρα μαθαίνει και ....ευχόμαστε να μην το πληρώσει αυτό η ομάδα.
Δεν ξέρουμε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές τι θα συμβεί, αλλά η διοίκηση της ομάδας θα πρέπει να κάνει κάποια πράγματα και να μην αφήνει τα πάντα στην τύχη.
Οι φίλοι του ποδοσφαίρου της Εύβοιας την τελευταία αγωνιστική με τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ στο Στάδιο Χαλκίδας, θα πρέπει να είναι εκεί, αν θέλουν να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές να πάρουν την νίκη και την άνοδο. Αν κερδίσουν αυτόν τον αγώνα, όλα θα τελειώσουν καλά. 
Με το 166 καλείς ασθενοφόρο και με το 199 καλείς την πυροσβεστική, αλλά αυτός δεν μπορεί αν είναι ο αριθμός φιλάθλων που θα στηρίξουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Για τα περί προπονητή και τύχης, θα γράψουμε μετά τα μπαράζ, αλλά πιστεύω πως δεν το μπορεί ο προπονητής και δεν βοηθάει σε καμία περίπτωση ο τρόπος και οι επιλογές του.