Τρίτη 24 Μαΐου 2022

....σουτάκια

 - Τελικά τι έγινε; Όταν πριν αρκετές μέρες γράψαμε πως ο κ. Νίκος Κιαπέκος αναλαμβάνει την ομάδα του ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ, κάποιοι μας έλεγαν πως γράφαμε μπούρδες. Τώρα τι έχουνε να πούνε; Τίποτα φυσικά, γιατί ξεχνούν εύκολα και παριστάνουν πως δεν είδαν και δεν άκουσαν.  Μαθαίνουμε πως ο κ. Κιαπέκος θα συνδυάσει την προετοιμασία της ομάδας με τις διακοπές και θα.....κάνει τα μπάνια του στις όμορφες παραλίες της περιοχής.

- Τώρα δεν απομένει να επιβεβαιωθεί και το ότι ο κ. Τάκης Σπυρόπουλος θα είναι σε πάγκο ομάδας της Α΄ Κατηγορίας και μάλιστα λένε πως η ομάδα δεν θα είναι κομπάρσος, αλλά πρωταγωνιστής. 

- Κάτι δεν μας άρεσε στις δηλώσεις του προπονητή του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά αυτά θα τα γράψουμε μετά το τέλος των μπαράζ. Τώρα προέχει η νίκη στον εκτός έδρας αγώνα με τον Τενεάτη στην Κόρινθο, τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Εμείς επιμένουμε. Τον αγώνα αυτόν πρέπει να τον πάρουν με το πείσμα τους οι έμπειροι και καλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας.

- Μπορεί οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ να έχασαν τον στόχο που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά την Κυριακή θα παίξει τον τελευταίο αγώνα με την ΛΑΡΙΣΑ εκτός. Με νίκη η ομάδα θα κλείσει την περίοδο 2021 - 2022  με την παρηγοριά πως ήρθε 2η στα μπαράζ πίσω από τον ΠΑΟΚ.