Τρίτη 24 Μαΐου 2022

....φαπούλες

 - Εμείς θα γράψουμε πολλά και διάφορα  για την απομάκρυνση της κυρίας Χονδρογιάννη από την θέση της αντιδημάρχου, αλλά και από την παράταξη της κυρίας Βάκα, γιατί δεν μας άρεσε καθόλου ο τρόπος με τον οποίο η κυρία Χονδρογιάννη, ήθελε να ασκεί πολιτική. Η ίδια φυσικά μέσα από τον εθελοντισμό, ήθελε να κάνει πράγματα τα οποία όμως δεν είναι σύμφωνα με τους νόμους και τους κανόνες και φυσικά δεν θα μπορούσαν να ....γίνουν αν δεν είχαν κάπου ενταχθεί και από κάπου χρηματοδοτηθεί.

- Κυρία Χονδρογιάννη, μπορεί να λέτε πως σας ψήφισε ο κόσμος για να είσθε στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά δεν πρέπει να ξεχάσετε ποτέ, πως είναι άλλο να είσαι στην παράταξη που κερδίζει εκλογές και άλλο στη παράταξη των τριτοτέταρτων. Κι άλλες κυρίες είχαν ψηφαλάκια, αλλά δεν κατάφεραν να βοηθήσουν την παράταξή τους, ώστε να κερδίσει τις εκλογές.

- Επειδή λέτε πολλά και αφήνετε αιχμές για άλλους δημοτικούς συμβούλους επειδή δεν αντιδρούν, σας θυμίζουμε πως κι εσείς ποτέ δεν αντιδράσατε, μέχρι την ώρα που σας απομάκρυνε η κυρία Βάκα, η οποία διαπίστωσε πως είχατε αρχίσει τα παρατράγουδα, προφανώς επειδή σας υποσχέθηκαν θέση σε ψηφοδέλτιο των Περιφερειακών Εκλογών.